Reacties voor: Zowel Cydia als Nintendo 64 emulator werken op de iPad [jailbreak]

Will Strafach (@cdevwill) van het Chronic Dev Team heeft een aantal foto's geplaatst waarop te zien is dat zowel Cydia als de Nintendo 64 emulator op de iPad werken. Cydia is een alternatief voor de Apple's App Store, waarmee je eenvoudig software kunt installeren op een iPhone, iPod Touch en nu ook iPad.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. mmm, vanaf OS4.0 zal dat allemaal wel niet meer werken

  2. Voor OS4 zullen ze dan weer wel wat vinden denk ik

  3. Jammer dat we hier nog wel even op moeten wachten(iig ipad 3G staat er in het filmpje). Het lijkt me wel handig om een ‘cydia XL’ te maken. De interface hoeft niet perse anders te zijn ofzo, maar dat je niet iPad jailbreak app’s en iPhone app’s door elkaar heen krijgt in Cydia. Lijkt me geen geweldige opgave voor saurik. Ben benieuwd hoe jailbreakapp’s er uit gaan zien, bijvoorbeeld SBsettings!

  4. Die hackers zijn wel altijd zo goed in foto’s maken…

  5. @Nathan:
    Ach zolang ze doen waar ze wel goed in zijn, kunnen we het ze vast wel vergeven=]

  6. De bijgesloten video is niet jailbreak-gerelateerd. Het is een versie van nes4iphone die niet afhankelijk is van jailbreak.

  7. @Marc:
    Ohnee? Jailbreak is niet cydia, maar dat je tot de root/mappenstructuur(weet niet precies hoe dat heet) kan komen. In de appstore staat geen Nes app voor zover ik weet. Dus hoe verklaar je dan dat dit er op staat?

  8. Zodttd:

    “I just got my iPad and the first thing I did was install a build of snes4iphone made specifically for non-jailbroken iDevices. This is the video of the first test. I have 2x scale enabled on the iPad to make it full screen, and I enabled smooth scaling in the emulator. I’m playing Super Mario Kart on my iPad and it looks, sounds, and plays great! This is going to be amazing.”

    Hij kan dit natuurlijk niet in de appstore publiceren vanwege Nintendo.

  9. @Marc: in de tekst staat (en stond) daarom ook “Eerder plaatste ZodTTD al een video met een preview van deze SNES emulator op de iPad”. ZodTTD kan als ontwikkelaar ook zonder jailbreak zijn eigen emulator testen. Aangezien de emulator nooit toegelaten zal worden in de App Store, zullen mensen in de praktijk een jailbreak moeten hebben om deze te kunnen gebruiken en is de video derhalve dus wél jailbreak-gerelateerd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.