Reacties voor: ZiPhone kan iPhone 2.0 firmware beta 7 al kraken

Zibri heeft aangekondigd dat hij iPhone firmware 2.0 beta 7 heeft gekraakt. Het nieuws is niet alleen gunstig voor mensen die de iPhone 3G willen kopen, maar ook voor mensen die al een iPhone hebben en de firmware willen upgraden.
Lees het complete artikel → ZiPhone kan iPhone 2.0 firmware beta 7 al kraken
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 21 reacties

  1. lekker hoor! We (L) ZiPhone

  2. Hahhaahah geweldig:D
    ik heb trouwens nog geen iphone maar dat unlocken en jailbreaken gaat echt vet makkelijk! ik dacht daar ben je dagen aan bezig

  3. Kan wel goed zijn dat ze hem gaan unlocken, maar de vraag is natuurlijk of je nog wel een iphone meekrijgt zonder in de winkel een abonnement af te sluiten ( buiten de reeds dure sim-lock vrije). Het enigste nut dat het dan heeft is om progs te draaien die tegen de regels van de sdk ingaan en dus niet via de appstore verspreid zullen worden.

  4. zaaalig ….. maja vo belgische iphone geen probleem want kzit toch bij mobistar … en die profiteurs gaan ons ziek late betale vo den 3G 🙁

  5. @blackeagle: Dit is dus vooral goed nieuws voor de mensen met een 1e generatie iPhone. Als dit bij de final versie ook werkt kunnen ze dus veilig upgraden.

  6. ga hem toch kopen bij t-mobile dan maar een mindere provider ik heb mijn zakelijke telefoon er ook nog naast.maar ik wil er u echt een hebben.

    wel mooi dat hij waarschijnlijk nog steeds te hacken is zodat we nog steeds lekker eigen programma’s op kunnen zetten

  7. Wees maar er zeker van dat Apple ZiPhone in de gaten houdt. En aangezien het om een beta gaat, is er weinig kans dat de finale firmware gemakkelijk te kraken valt.

  8. Crisis bij apple op dit moment 😀

  9. zolang het maar lukt om de final versie te unlocken activeren en jailbreaken en dan het liefst met pwnage maar 1.2 heeft tog een andere bootloader hoe moet je daar dan an komen

  10. Zibri heeft dit weer goed gestolen van het dev team. Het is helemaal niet moeilijk om de baseband te unlocken. Hier staat de uitleg van het dev team: http://wikee.iphwn.org/sgold_bootrom:simple_unlock

    Je moet gewoon een “geneuterde” bootloader hebben. Het is vooral het jailbreaken dat nu nog een probleem is.

  11. Als Ziphone je iphone net zo verknalt als de vorige versies dan is dit geen verbetering

  12. ik nog geen (voorlopig) last gehad met ziphone,op meerdere iphones gebruikt!
    laat maar komen

  13. k ken er genoeg die problemen met Ziphone hadden, hij is er wel snel mee, nu wachten welke firmware 2.0 versie apple op de nieuwe iphone mee stuurt he????

    Niet lang daarna zullen Pwnage en iLiberty ook met updates komen.

  14. Al dat gezever met die locked iPhones. Ik weet niet wat ze gaan doen in België, want koppelverkoop in België is verboden. Mobistar op of af, een abonnement gaan ze mij niet verkopen !

  15. Zibri meldt ook dat de gebruikersnaam en het wachtwoord voor rootrechten niet zijn gewijzigd: met gebruiker ‘root’ en wachtwoord ‘alpine’ kom je nog steeds naar binnen.

    Grapjassen, nu jullie dit gezegd hebben wordt het wachtwoord per direct veranderd, en dan niet meer zo rete-simpel, maar dan krijgen we een wachtwoord van 40 tekens met kleine letters, hoofdletters en cijfers. Namens de hele iPhone-wereld: dank jullie vriendelijk!

  16. Grapjassen, nu jullie dit gezegd hebben wordt het wachtwoord per direct veranderd, en dan niet meer zo rete-simpel, maar dan krijgen we een wachtwoord van 40 tekens met kleine letters, hoofdletters en cijfers. Namens de hele iPhone-wereld: dank jullie vriendelijk!

    Zover ik weet is dit al maanden bekend, dus of iemand het nu nog eens vermeld of niet, zal weinig uitmaken 😉

  17. Zibri tools ga ik in ieder geval nooit meer gebruiken. Puur vanwege het feit dat zijn tools in het verleden veel schade konden toebrengen. Waarom zou dat nu ineens veranderen ? Ik geloof nooit dat hij alle code heeft herschreven.

  18. heb nu best veel phones unlocked met Zibri tools. Geen enkel unlocked toestel heeft of vertoond kuren!

    Goed natuurlijk voor de peeps met een first gen iPhone 🙂 kom maar op

  19. Zo’n dingen zullen er uiteindelijk voor zorgen, dat ze het hele boeltje simlock vrij zullen maken
    So keep up the good work 😉

  20. maar hoe zit het dan eigenlijk met de geinstalleerde taal op je iphone als je in italie koopt??? is dat hetzelfde als met een ipod dat je gewoon een taal kan kiezen, of staat er op een italiaanse iphone ook alleen de italiaanse software geinstalleerd?

  21. HEB EEN 2.0 LOCK PHONE MET USA ABONEMENT
    HOE TE ONLOCKEN BART

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.