youtube-ipad

YouTube-app voor iOS verbetert afspeellijsten en reactiefuncties

YouTube-app voor iPhone en iPad bevat meer functies voor afspeellijsten en reacties, zoals afspeellijsten delen en leuk vinden.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

youtube-ipadDe officiële YouTube-app voor iPhone en iPad heeft vanavond een update gekregen. Nieuw in versie 2.5: een aantal verbeterde functies die te maken hebben met afspeellijsten en reageren op geplaatste video’s. Via de gids krijg je sneller toegang tot je favoriete afspeellijsten. Vanuit de app kun je voortaan afspeellijsten delen en leuk vinden.

Het was altijd al mogelijk om vanuit de app favoriete video’s en afspeellijsten van over de hele wereld te bekijken. Als het om reacties gaat is er ook wat verbeterd: je kunt nu reageren op reacties en je eigen reacties verwijderen. Heb je een reactie gekregen, dan kun je vanaf nu zien of deze privé of openbaar is gedeeld. De YouTube-app is de afgelopen maanden gaandeweg steeds beter geworden dankzij bugfixes en verbeteringen voor iOS 7. Maar belangrijke nieuwe functies zaten er de afgelopen maanden niet in. In YouTube 2.0 voor iOS werd de optie om afspeellijsten te zoeken toegevoegd. Het mooie van de app is dat je tijdens het kijken naar een video alweer op zoek kunt gaan naar de volgende video. Die functie werd ook in versie 2.0 ingevoerd.

Downloaden: YouTube (gratis, universeel, iOS 6.0+)

youtube ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2014, 23:01
Onderwerp youtube

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.