‘Productie iPhone 6 start in tweede kwartaal 2014’

De productie van de iPhone 6 start in het tweede kwartaal van 2014 bij Pegatron. Dit beweert The Commercial Times.

iphone-6-prototype-feb-13-5Fabrikant Pegatron start in het tweede kwartaal met de productie van de iPhone 6. Dit beweert The Commercial Times op basis van bronnen binnen de industrie. De productiestart is geen grote verrassing: eerder wezen bronnen er al op dat de productie van A8-chips voor de iPhone 6 is gestart. De aftrap van Pegatron is echter goed nieuws voor het geruchtencircuit: als de iPhones binnenkort worden geassembleerd, is er ook een grote kans dat er onderdelen gaan lekken.

The Commercial Times biedt verder geen nieuwe details over de iPhone 6. Eerder ontdekten we al dat de volgende iPhone waarschijnlijk een saffierscherm zal krijgen. Daarnaast wordt uiteraard verwacht dat Apple een nieuwe A8-chip zal introduceren en dat de iPhone 6 een compleet vernieuwd ontwerp krijgt. Sinds de iPhone 3G verandert Apple om de iPhone het uiterlijk. Volgens sommige geruchten wil Apple twee verschillende iPhones bieden, van 4,7-inch en 5,5-inch groot.

De productie van de iPhone 6 gaat vergeleken met afgelopen jaar vrij vroeg van start: toen waren er berichten over een productiestart in juni 2013. Dat hoeft echter niet te betekenen dat de iPhone dit jaar vroeger verkocht zal worden. Een nieuw ontwerp voor de iPhone 6 kan het productieproces langer maken, omdat een hoop onderdelen van positie en grootte zijn veranderd. Daarnaast is het vooralsnog onduidelijk of het gaat om de massaproductie of een vroege testproductie.

Bovenstaande afbeelding is een concept.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 maart 2014, 8:18
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen iPhone 6, pegatron

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.