YouTube-filmpjes offline bekijken met Tooble

Tooble is een nieuwe applicatie waarmee je filmpjes van YouTube makkelijker kunt downloaden, zodat je ze offline op je iPhone kunt bekijken. Geschikt voor de Mac, maar aan een Windows-versie wordt gewerkt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

ToobleTooble is een nieuwe applicatie waarmee je elke video van YouTube op de iPhone kunt bekijken. Je kunt de filmpjes downloaden en afspelen op elk moment, waarop het je uitkomt: niet alleen op de iPhone, maar ook op je Apple TV of op je iPod. Via de interface van Tooble blader je door de beschikbare YouTube-filmpjes. Je kunt daarbij op categorie of trefwoord zoeken of een rechtstreekse URL invoeren.

De video’s die je wilt downloaden worden meteen geconverteerd en in iTunes ingelezen. Je hebt er een Mac met Mac OS X 10.4 of hoger voor nodig. Tooble is gratis te gebruiken. Er is een Windows-versie in ontwikkeling, waarvoor je je op dit moment als betatester kunt aanmelden als je beschikt over een PC met Windows NT, 2000, XP of Vista.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 0:35
Categorie Apps
Onderwerpen itunes, video, youtube

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven? Apple is in 2019 gestopt iTunes, maar er zijn opvolgers!

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.