X-Doria KidFit: activiteitentracker speciaal voor jonge kinderen

De KidFit is een activiteitentracker speciaal bedoeld voor jonge kinderen. De band is daarom goed beschermd en heeft een simpele app.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

X-Doria KidFit“Je bent nooit te jong voor een activiteitentracker”. Dat moeten ze bij X-Doria hebben gedacht toen ze werkten aan de KidFit, een slimme armband waarmee je dagelijkse activiteiten bijhoudt. De KidFit is namelijk speciaal bedoeld voor jonge kinderen. Dat betekent drie dingen: de bijbehorende iOS-app steekt simpel in elkaar, de tracker wordt beschermd door een dikke hoes en het accessoire is relatief goedkoop.


De KidFit meet net als bijvoorbeeld de Fitbit-banden hoeveel een kind loopt en slaapt. Omdat de armband bedoeld is voor kinderen, hoeft hij niet per se met de iPhone van een gebruiker te synchroniseren. Een ouder kan de armband met een iPhone koppelen, zodat ze samen de meetdata kunnen bekijken. Het is ook mogelijk om meerdere KidFit-banden met één iPhone te koppelen.

De bijbehorende app toont op de voorpagina geen verbrande calorieën of andere specifieke data. In plaats daarvan wordt er een score getoond. Kinderen krijgen iedere dag de opdracht om een score van 100 te halen, wat ze doen door zoveel mogelijk te bewegen.

De KidFit kan worden voorbesteld voor 40 dollar. Zodra de eerste duizend exemplaren zijn gereserveerd gaat de prijs met 10 dollar omhoog. Daar komt ongeveer 22 dollar aan verzendkosten bovenop.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.