WWDC 2019 app met neon stickers

Plak deze leuke neon-stickers met de vernieuwde WWDC-app

Apple heeft de officiële WWDC-app een update gegeven. Je kunt nu stickers in neon-stijl plakken in je iMessage-berichten en het appicoontje is beschikbaar in verschillende kleuren.

De uitnodiging van WWDC bevatte al afbeeldingen in neon-stijl en in de app trekt Apple dat nu nog verder door. Je krijgt een set van 14 neon-stickers voor in je iMessage-gesprekken en je kunt bij het icoon van de app kiezen uit 8 verschillende kleuren. Maar daar blijft het natuurlijk niet bij, want de app bevat ook nieuws, een tijdschema en andere informatie die je als bezoeker nodig kunt hebben. Heb je geen mogelijkheid om er zelf naartoe te gaan, dan kun je eindeloos video’s kijken in de app.


Video’s kijken, meldingen ontvangen en meer
Video’s kijken kan nu al, want Apple heeft de video’s van vorig jaar nog steeds in de app staan. Er zitten ook nieuwe functies in voor notificaties en voor virtueel in de wachtrij staan als je naar een labsessie wilt. Het scherm voor je accountprofiel is de plek waar je inlogt en de mogelijkheid krijgt om items aan je Wallet toe te voegen. Als er een wijziging in het schema is kun je daarvan ook een melding ontvangen. Indoor locatie-tracking zorgt ervoor dat je je weg kunt vinden in het San Jose McEnery Convention Center. En om sneller in te checken kun je je ticket toevoegen aan de Wallet-app.

WWDC-app met neon-update

Over 12 dagen begint de Worldwide Developers Conference. Eerder vandaag stuurde Apple de uitnodigingen voor de WWDC 2019 keynote bekend en maakte daarmee de datum van 3 juni officieel bekend. We wisten al dat het event van 3 tot en met 7 juni zou plaatsvinden en maandag is altijd de traditionele datum voor de keynote.

Grappen en emoji
Nog niet alle informatie over de sessies staat in de app. Dat heeft ermee te maken dat sommige aankondigingen nog geheim zijn. Apple wil niet dat de onderwerpen die worden besproken nu al uitlekken. Die sessies bevatten nu alleen grappige opmerkingen en emoji. Zodra bekend is wat de aankondigingen zijn zullen ze worden vervangen door de echte titels van de sessies. Vanaf 3 juni weten we meer. De sessies zijn ook te raadplegen op de Apple Watch. Daarnaast kun je de video’s van dit jaar en vorige jaren streamen of downloaden.

Alles over WWDC 2019 lees je in onze round-up en in ons overzicht van de WWDC 2019 verwachtingen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 mei 2019, 21:35
Categorie Apps
Onderwerpen developers, wwdc, wwdc 2019
3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.