Reacties voor: WWDC 2014 uitgelicht: vooruitblik op Smart Home van Apple

In WWDC 2014 Uitgelicht kijken we vooruit naar Smart Home, de plannen van Apple om huisautomatisering makkelijker te maken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Als iHome gaat zijn wat ik denk, dan is de timing alles behalve gunstig voor de Nederlandse ontwikkelaars die ‘Homey‘ aan het ontwikkelen zijn. Super tof kickstarter project wat ‘orde in de chaos’ moet scheppen.

  2. Apple blijf bij je leest!!

  3. @Marcooo: dat doen ze toch

  4. iBeacons inzetten zodat de lamp aangaat als je er met je telefoon langsgaat lijkt me erg onhandig. Als je toch al bij de lamp staat kun je net zo goed op het knopje drukken. Het mooie van domotica is juist dat je dingen automatisch kunt laten werken, of van grotere afstand. Als ik op de bank zit, net helemaal lekker geinstalleerd met mijn lief tegen me aan, dekentje erover een biertje naast me en netflix klaar om te gaan spelen wil ik niet eerst nog naar de lamp moeten lopen om er met mijn telefoon naar te gaan staan zwaaien. Dan moet ik dat vanaf de bank kunnen doen. Dat is domotica/smart home.

  5. “Wat wij graag zouden zien” klinkt best wel als een HomeWizard. Ook daar zijn nog slagen te maken maar die hebben het ‘1 kastje voor meerdere merken/protocollen’-idee al uitgevoerd.

    (plus, Apple kennende zal iHome wel weer alleen werken met peperdure modellen, met de HomeWizard kan je ook gewoon een goedkoop Elro cameratje en een kaku-sensor combineren…)

  6. Homekit van Apple ziet er veel belovend uit, geen hardware maar een dedicated platform voor bestaande en nieuwe producten voor home automation.
    Dit alles veilig binnen IOS. wat mij betreft zeken veelbelovend.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.