apple-watch-tafel-apple-store

Winkelen in de Apple Store kan nu ook op je pols (update)

De Apple Store-app werkt nu ook op de Apple Watch. Amazon en eBay boden eerder al de mogelijkheid om te winkelen vanaf je pols.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

Shoppen vanaf je pols: het kan al met de Amazon-app voor de Apple Watch en ook eBay werkt aan een app die je vanaf je smartwatch kunt bedienen. Natuurlijk kan Apple zelf niet achterblijven: de Apple Store-app heeft een update gekregen voor de Apple Watch.

Apple Watch Apple Store 1Apple Watch Apple Store 2

De Watch-app voor de Apple Store biedt real-time orderupdates en laat je aangeven wanneer je iets wil oppikken in de winkel. Daarnaast is het mogelijk om in te checken bij de Genius Bar en om evenementen in de winkel te bekijken. Snel even betalen voor een product met je Apple ID is op de Watch niet mogelijk. Het lijkt er op dat Apple betalingen wil beperken tot Apple Pay, een betaaldienst die in Nederland en België nog niet is gestart. Apple Pay werkt vanuit een eigen app op de Apple Watch. Voor complexere acties in de Apple Store-app moet je de iPhone erbij pakken.

Eerder bleek al dat er een Apple Store-app voor de Apple Watch zou verschijnen. Medewerkers in de Apple Store moeten de app ook promoten als ze iemand helpen met een nieuwe Apple Watch.

Update: Dit artikel ging eerst over de geplande app, maar is bijgewerkt nu deze applicatie beschikbaar is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 mei 2015, 0:33
Categorie Apps
Onderwerp apple watch

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015, met daarna elk jaar een nieuw model. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, activiteiten bijhouden, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en ermee betalen met Apple Pay. Lees hier alles over de Apple Watch.

Apple Watch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.