WifiMan-icoon.

Met WifiMan check je het datagebruik van verschillende Wi-Fi-netwerken

Met WifiMan hou je het dataverbruik per Wi-Fi-netwerk in de gaten. Via een widget in het Berichtencentrum zie je direct hoeveel data je verbruikt hebt.

WifiMan-icoon.Er is een nieuwe handige app uitgekomen waarmee je het datagebruik per Wi-Fi-netwerk in de gaten kan houden. Met WifiMan, afkomstig van de makers van DataMan, krijg je inzicht in het verbruik van je Wi-Fi-netwerk. De app geeft realtime en automatisch de verstookte hoeveelheid data weer.

WifiMan geeft inzicht in dataverbruik

De hoeveelheid data die je verbruikt is al standaard in de iOS-instellingen te zien, maar hier wordt alleen gekeken naar het mobiele netwerk. Dankzij WifiMan kun je nu per Wi-Fi-netwerk eenvoudig in de gaten houden hoeveel data je verstookt hebt. Via de widget voor het Berichtencentrum is het niet eens nodig om de app te openen, omdat daar direct de hoeveelheid data wordt weergegeven. Wil je de gegevens delen, dan is dat ook mogelijk via het Delen-menu.

Met WifiMan check je het datagebruik. Met WifiMan check je het datagebruik.

Zoals gezegd is WifiMan afkomstig van de makers van DataMan Pro. Interessant is dat je met DataMan naast het gebruik van je mobiele netwerk ook het dataverbruik via Wi-Fi in de gaten kunt houden. Alleen niet per ia SSID, zoals bij WifiMan wel mogelijk is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 november 2015, 11:13
Categorie Apps
Onderwerp wifi

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.