Dataman iOS 8 widget

DataMan krijgt in iOS 8 handige widget voor Berichtencentrum

Data-app Dataman gaat in een widget voor het Berichtencentrum van iOS 8 laten zien hoeveel data je nog mag verbruiken deze maand.

iOS 8 zit bomvol nieuwe functies, waarvan een paar van de grootste vernieuwingen bedoeld zijn voor ontwikkelaars. Zo zagen we eerder al hoe 1Password in iOS 8 altijd makkelijk toegang geeft tot je wachtwoorden. Nu is er weer een app die een voorproefje geeft op wat er gaat komen. Een widget voor de iOS-app DataMan vertelt je hoeveel data je nog in een maand kunt verbruiken, rechtstreeks vanuit het Berichtencentrum.

Dataman iOS 8 widget

Op het moment meet DataMan al hoeveel data je verbruikt en hoeveel je deze maand nog mag verstoken, maar deze data is enkel in de app te zien. Met iOS 8 zal er een widget in het Berichtencentrum staan met deze zelfde informatie. Wel zo handig: het Berichtencentrum open je immers door naar beneden te vegen, waar je ook in iOS bent. Je hoeft dus geen apps meer af te sluiten om snel te zien hoeveel data je nog mag verbruiken.

Lees ook: iOS 8 uitgelicht: widgets in het Berichtencentrum

In het Berichtencentrum staan al langer widgets, maar tot nu toe was de functie beperkt tot enkel een paar informatiebalken van Apple voor het weer, je agenda en meer. Met iOS 8 wordt de functie opengesteld voor ontwikkelaars. Dat wisten we al een tijdje, maar tot nu toe lieten weinig ontwikkelaars zien hoe ze de functie gaan gebruiken.

De widget voor DataMan zal beschikbaar zijn in zowel DataMan Next als DataMan Pro.

Via BGR

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 september 2014, 10:21
Categorie Apps
Onderwerpen berichtencentrum, dataman, ios 8, widget

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.