tele2-gebouw

Tele2 biedt vanaf donderdag 4G-databundels tot 24GB aan

Tele2 start op donderdag 12 november met 4G-bundels, die oplopen tot 24GB.

Tele 2 begint vanaf donderdag 12 november met het aanbieden van 4G-abonnementen. De grootste bundel is maar liefst 24GB, zodat je volgens de provider ‘het internet helemaal leeg kunt trekken’. Deze bundel kost €35 per maand. Tele2 wil vooral klanten trekken door lage prijzen aan te bieden. Bovendien willen ze de eerste 4G only-provider ter wereld zijn: dit jaar bieden ze data via 4G aan en vanaf volgend jaar kun je ook bellen via 4G. Je hebt dan de tragere 2G/3G-technologie helemaal niet meer nodig.


tele2-gebouw

Tele2 heeft inmiddels buitenshuis een dekking van 92% in Nederland. De landelijke dekking staat gepland voor het maart 2016. Nederland is het zesde land waar Tele2 een eigen 4G-infrastructuur heeft aangelegd. Bovendien is het de eerste partij die de concurrentie aangaat met ‘s lands grootste drie providers: KPN, Vodafone en T-Mobile.

Tele2: prijsvechter met bundels tot 24GB

Volgens Tele2 worden er nu te hoge prijzen gehanteerd in Nederland en zijn de databundels te klein. Daardoor gaan consumenten vooral internetten via Wi-Fi en proberen ze het dataverbruik via het mobiele netwerk zoveel mogelijk te beperken. Vandaar dat Tele2 op de proppen komt met een extreem grote databundel. Het aanbod ziet er als volgt uit:

  • 24GB data, onbeperkt bellen en sms’en
  • 8GB data, onbeperkt bellen en sms’en
  • 4GB data, onbeperkt bellen en sms’en
  • 1,5GB data, onbeperkt bellen en sms’en
  • 1GB data met 100 belminuten of sms’jes

Bestaande klanten van Tele2 die al gebruik maken van 4G krijgen een blijvende verdubbeling van hun databundel, als dank voor het vertrouwen. 3G-klanten krijgen eenmalig een databundel van 1GB. Tele2 hoopt uiteindelijk een marktaandeel van 20% te bereiken.

Meer info: Tele2

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
11 november 2015 om 12:00
Onderwerp
Categorie
Providers
15 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.