DataMan-Pro

DataMan Pro: nieuw uiterlijk, zelfde functies om dataverbruik te meten

DataMan Pro is terug. De app toont het dataverbruik via je 3G-verbinding en laat zien welke apps veel data verbruiken. DataMan Pro werd meermaals uit de App Store weggehaald. Nu is DataMan terug, met een nieuw uiterlijk.

DataMan-ProDe app DataMan Pro heeft een update gekregen en heeft nu hetzelfde uiterlijk als DataMan Next, van dezelfde ontwikkelaar. Met beide apps kun je je dataverbruik in de gaten houden, maar het mooie van de Pro-versie is dat je het ook per app kunt bekijken via de functie App Watch. De update is gratis voor mensen die DataMan Pro versie 6.1 al hadden.

De App Watch-functie in DataMan Pro heeft nogal een stormachtig bestaan doorgemaakt in de App Store. Aanvankelijk liet App Watch per app zien wat het exacte dataverbruik was, maar het leidde ertoe dat DataMan Pro door Apple uit de App Store werd gehaald. Daarna kwam de app terug met een uitgeklede functie: je kon wel zien welke apps data hadden verbruikt, zonder specifieke cijfers per app te tonen. Tja, dan heb je er nog niet veel aan. Later voegde de ontwikkelaar alsnog specifieke cijfers per app toe, maar daarna verdween DataMan weer uit de App Store.

Nu is DataMan Pro nu weer teruggekeerd in de App Store, inclusief App Watch-functie en met een nieuw uiterlijk. Bovendien zit er een nieuwe Smart Forecast-functie in, die voorspelt of je het einde van je databundel haalt.

Met DataMan Pro voorkom je dat je over de datalimiet van je provider heengaat, waardoor je veel geld kwijt bent voor de extra verbruikte MB’s. De app geeft op vooraf ingestelde percentages een waarschuwing, bijvoorbeeld bij 50%, 80% en 100%. Je kunt ook vooraf laten berekenen of je nog op schema zit om het einde van de maandcyclus te halen. De app is momenteel met 50% korting te downloaden. De normale prijs is €8,99.

Downloaden: DataMan Pro (€4,49, iPhone, iOS 6.0+)
Ook verkrijgbaar: DataMan Next (€1,79, iPhone, iOS 6.0+)
Voor iPad: DataMan Pro voor iPadDataMan Pro voor iPad (€8,99, iPad, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 februari 2013, 13:41
Categorie Diensten
Onderwerp dataman

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.