Apple Watch Whook lader

Whook: oersimpele wandlader voor de Apple Watch

Wil je de Apple Watch opladen, maar heb je geen tafeltje in de buurt? Met de Whook hang je de Apple Watch net zo makkelijk aan de muur.

Apple Watch Whook laderDe beste ideeën zijn soms heel simpel. De Whook op Kickstarter is bijvoorbeeld een Apple Watch-dock die bestaat uit één stuk plastic, dat je met een plakstrip aan de muur hangt. De oplader past vervolgens in de ronde onderzijde, terwijl je de Apple Watch aan de clip bovenaan hangt. Hierdoor kun je de Apple Watch opladen terwijl hij aan de muur hangt.

De Whoop lijkt ons ideaal als je bijvoorbeeld geen nachtkastje naast je bed hebt staan, maar de Apple Watch niet op de grond wil leggen tijdens het opladen. Heb je wel een tafel naast je bed, dan is deze dock uiteraard niet echt nodig. De Whook hangt je Apple Watch verticaal op, waardoor de nieuwe Nightstand-modus in watchOS 2 niet wordt geactiveerd tijdens het opladen.

Je kunt de Whook bestellen door 15 dollar te doneren op Kickstarter. Slaagt het project er in om zijn streefbedrag van 5.000 dollar in te zamelen? Dan wordt de Whook in september dit jaar al je kant opgestuurd. Je kunt in één keer ook meerdere Whooks voor een lager bedrag bestellen. Voor 25 dollar koop je er twee, en voor 35 dollar haal je er drie in huis.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 augustus 2015, 18:15
Categorie Accessoires
Onderwerpen apple watch, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.