Zo werkt de Apple Watch (video’s)

Apple heeft een reeks video's uitgebracht, waarin ze de werking van de Apple Watch uitleggen. Bekijk video's over Berichten, Faces en Digital Touch.

Apple heeft een serie video’s gemaakt, waarin de werking van de Apple Watch wordt uitgelegd. In de Guided Tours zie je hoe de diverse functies werken, zoals Berichten, Faces en Digital Touch. In de toekomst komen er nog video’s bij over Siri, kaarten, muziek, Apple Pay en meer.


guided tours apple watch

De introductievideo ‘Welcome to Apple Watch’ is bedoeld voor de echte beginners. De andere video’s gaan over specifieke onderwerpen. Zo gaat ‘Messages’ over het werken met berichten. bij een binnenkomend bericht krijg je een tik op je pols, dankzij de Taptic Engine. Zodra je je pols omhoog beweegt, verschijnt het bericht en als je je pols weer omlaag beweegt, verdwijnt het. Je kunt ook tappen op Reply om een voorgedefinieerd antwoord te sturen. Wil je een persoonlijk berichtje terugsturen, dan kun je iets dicteren. Je kunt ook kiezen voor geanimeerde emoji.

In ‘Faces’ zie je de verschillende wijzerplaten die je kunt instellen. Door stevig op de wijzerplaat te drukken verschijnt de collectie waaruit je gaat kiezen. Bij elke wijzerplaat kun je instellingen aanpassen, zoals de weergave van het weerbericht en de kleuren van de wijzers.

Tenslotte zie je in ‘Digital Touch’ hoe je schetsen, schermtikken en je hartslag naar anderen kunt sturen. Dit doe je door de knop aan de zijkant van de Apple Watch aan te raken, zodat je toegang krijgt tot je vriendenlijst. Maak een tekening, tik iemand op afstand op de pols of houd twee vingers op het scherm om je hartslag te sturen.

Binnenkort zijn de video’s hopelijk ook op het YouTube-kanaal van Apple te vinden. Tot die tijd zul je naar de website van Apple moeten bladeren.

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch

Reacties: 16 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.