Reacties voor: Wederom concept met nieuwe features voor de iPad

aValerlio123 heeft op YouTube een conceptvideo geplaatst met daarin zijn visie hoe enkele (nieuwe) features op de iPad zouden moeten gaan werken. Hij heeft het over het dashboard, video-opnames, multitasking en Flash.
Lees het complete artikel → Wederom concept met nieuwe features voor de iPad
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 19 reacties

  1. Oh sorry
    html5 killed flash
    gewoon master…

  2. ik had iets meer verw8. jammer voor deze zomer 🙁

  3. @mazel: ik eigenlijk ook hoor

  4. Hij laat toch gelijktijdig zien hou nutteloos het ook is…

  5. ik wil geen multitasking!

  6. Ik vind het wel een interessant concept, zo met de ‘Apple-USB’ etc.

  7. @Robin Peek:Ja dat usb zou ik er ook wel bij willen hebben

  8. Ik zou eerder USB erbij willen hebben om mijn iPhone op mn iPad aan te sluiten en zo makkelijk muziek te kunnen delen en natuurlijk foto’s uitwisselen en Theteren!!

  9. Haha. Die heeft leuk lopen knutselen met magic move in keynote

    hij moet wel qat aan zijn timing doen en zijn gevoel voor vormgeving maar goed leuk geprobeerd. Ik geloof niet zo in dit concept.

    Widgets?

    Dat is wat de iPhone apps zijn. Veredelde widgets

    Multitasking???

    Dat is er al tot op zekere hoogte.
    Je kan maar een app tegelijkertijd bedienen ookal zou je er 100 tegelijk open kunnen hebben. Ik snap die wens niet echt. Wie kan mij een goed voorbeeld geven.

    Terwijl je download Van iTunes muziek luisterend een spelletje spelen terwijl op de achtergrond je mail gecheckt word en je een im binnen krijgt is wat de iPhone allemaal al doet. dat zijn meer dan 3 dingen tegelijkertijd. Ik weet niet wat jullie onder multitasken verstaan maar volgens mij isdat het.

    Wat is het nut van het actief open hebben van een film en een spelletje die wachten tot jij die weer van pauze af haalt als het er voor zorgt dat de rest van je systeem resources onnodig belast tijdens de ander taken die je wil doen. Je kan maar een ding tegelijk doen als mens.

    Dus hoe Apple multitasking of het gebrek er van geïmplementeerd heeft is volgens mij een verschil van visie. Een die er is om de batterijduur die al zo kort is zo optimaal mogelijk te houden. Ik ben benieuwd hoe kort die is als apple je de mogelijkheid geeft om alles tegelijkertijd te draaien.
    Afgezien van het feit dat het apparaat vertraagd.

    De palm pre plus draait tot over 50 apps tegelijkertijd maar wat is het nut?
    Alsof je ze allemaal tegelijk kan bedienen.

    Flash?

    html5 gaat een flinke kluif worden voor flash idd.

  10. usb hoeft niet voor mij.Ze kunnen bestanden ook online zetten en die zo dan binnen halen (mobile me)
    Voor de rest is het prima,is goed vooruitzicht voor de jailbreakers 🙂

  11. Net Steve gebeld en die vond het filmpje ‘amazing’ hij sprak van een ‘whole bunch of new features’ en vond het ‘great’.
    Ben benieuw of de 2de gen. iPad dit wel allemaal kan. Steve kennende is hij niet zo moeilijk.

  12. Hahaha humor
    @marcooo:

  13. @4saus:
    multitasking niet op applicatie-niveau, maar op proces-nivau zou ik wel willen.
    wanneer mijn iphone zoekt naar een wifi-access-punt, stopt ie de rest. en dat is nou vertragend…
    wat denken jullie?

  14. @hapole:

    ik snap wat je bedoelt maar ook dat doet ie al.
    terwijl jij luisterend naar muziek, surfend in safari over 3G je huis binnen loopt waar wifi is gaat hij over op wifi zonder dat je het merkt.

    logisch dat het vertraagd wanneer de iphone op jou wachtwoord wacht als het een nieuw wifi netwerk betreft waarvan je het wachtwoord nog nooit heb in gevoerd. Maar alle achtergrond processen die liepen lopen gewoon door.

    Heel veel mensen schapen elkaar gewoon na met het er is geen muti tasking geblaat. iPhone gebruikers weten dat het er weldegelijk in zit. En ik snap ook best da het beperkt is door apple maar om nou overal breed in de media uit te meten dat de iPad geen multitasking heeft vind ik gek. Je ziet gelijk reacties van mensen die de klok hebben horen luiden maar niet weten waar de klepel hangt.

  15. PLIEP heeft hier ALWEER een heel mooi stuk over geschreven.

    mensen houden te veel vast an het oude vertrouwde terwijl apple verder wil.

    Weg met onze oude ideeën over computeren. De computer-revolutie uit de jaren 70 en 80 is een oertijd. De ideeën uit die oertijd zijn aan vernieuwing toe.

    En Apple is daar NU mee begonnen.

  16. @zo’n beetje iedereen die blaat over het feit dat multitasken ontbreekt bij Apple producten:

    4saus slaat de spreekwoordelijke kop op de spijker. De maker van dit filmpje heeft duidelijk niet over multitasken, en wat je er mee zou willen, nagedacht.

    USB hoeft toch ook niet als je alles via dropbox oid binnen kan halen?

    De widgets zijn interessant, maar ik vind het altijd zo rommelig. Verder doet het teniet aan wat je wilt bekijken. Als je het weer wil zien, wil je meer dan alleen een zonnetje met 5gr. erop. Als je je rekenmachine wilt gebruiken heb je toch liever een groot rekenmachine met alle opties erop dan zo’n simpele variant.
    Het enige wat relaxt zou zijn als je Wifi, Bluetooth etc. snel kan veranderen door bijv. je vinger 3s op het klokje te houden.
    Verder ben ik anti-widgets

  17. opzich vind ik dat USB gedeelte heel handig eruit zien. Dat zou wel iets kunnen wat Apple zou kunnen implementeren. Dat zou echt heel handig zijn. Vooral met klein sd kaartje.

  18. 4saus heeft het inderdaad door. Dit filmpje laat nou precies zien waarom multitasking op applicatie-niveau onzinnig is. De user is nog steeds met maar 1 taak tegelijk bezig, maar laat ondertussen de andere apps wel op de achtergrond draaien terwijl ze in feite niks doen. Dat is een gewoon een verspilling van resources.

  19. Wel een paar leuke features bedacht alleen zó slecht uitgevoerd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.