Wederom concept met nieuwe features voor de iPad

aValerlio123 heeft op YouTube een conceptvideo geplaatst met daarin zijn visie hoe enkele (nieuwe) features op de iPad zouden moeten gaan werken. Hij heeft het over het dashboard, video-opnames, multitasking en Flash.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

iPad concept aValerio123De iPad is nog niet eens uit en er toch blijven mensen conceptvideo’s maken over hoe dingen anders kunnen op de iPad. We hebben nog enkele weken te gaan voordat we hem zelf in de hand kunnen hebben, om eindelijk zelf te bepalen of hetgeen Apple gemaakt heeft, aan onze eisen voldoet. aValerlio123 heeft op YouTube een conceptvideo geplaatst met daarin zijn visie hoe enkele (nieuwe) features op de iPad zouden moeten gaan werken. Hij heeft het over het dashboard, video-opnames, multitasking en Flash.


Bekijk de iPad conceptvideo van aValerio123 hieronder.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Er zitten stiekem toch wel enkele leuke features in die Apple best zou mogen verwerken. Voornamelijk het widgetidee vind ik wel interessant. Maar dan meer zodat je meest gebruikte apps altijd ter beschikking zijn. Dit hoeft natuurlijk alleen te werken als er ook multitasking aanwezig is. Zo niet, dan volstaat een druk op de homeknop. Het principe van je vinger langer op het scherm houden en dan bepaalde opties activeren lijkt mij ook een waardevolle toevoeging voor veel iPad-applicaties. Je hebt dan meer schermruimte en kunt snel opties tevoorschijn halen.

Bron: iPaddevice

Reacties: 19 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.