Webapps op iPhone

Reacties voor: De terugkeer van webapps: krijgt Steve Jobs in 2023 alsnog gelijk?

Bij de introductie van de originele iPhone vond Steve Jobs een App Store helemaal niet nodig. Met webapps was alles mogelijk, vond Jobs. Ruim vijftien jaar later krijgt de legendarische CEO van Apple alsnog een beetje gelijk, dankzij nieuwe functies in Safari.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Helaas zijn meestal de apps die webbased zijn, echte “crap” apps. Werken net niet, werken prima op een desktop met muis, maar niet op mobile devices.
    Dus mij benieuwen of het gaat verbeteren in de toekomst

  2. Steve was al 20 jaar verder dan de hele mensheid. Wat een legend!

  3. Ik gebruik dagelijks webapps op mijn desktop en ze werken prima! Ik kijk er naar uit om hetzelfde met Edge te doen op mijn iPhone.
    Begrijpelijk is het wel, dat Apple dit lang heeft tegengehouden. Immers, dit is een soort van “apps installeren buiten de AppStore om”. Het zal mij dan ook niets verbazen, als Apple dit in de EU als argument gaat gebruiken om de AppStore gesloten te houden; “security”. Met als additioneel kul argument, dat het Apple een hele hoop geld gaat kosten natuurlijk….

  4. Wanneer komen pushberichten en badgets voor iCulture beschikbaar? Ik ben al van de app overgestapt naar de app naar webclip op het beginscherm maar ik merk nu dat ik niet meer getriggerd wordt om de app te openen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.