Metropolitaan wijzerplaat op watchOS 9

Reacties voor: Dit zijn de nieuwe en vernieuwde wijzerplaten van watchOS 9

In watchOS 9 vind je meerdere nieuwe en vernieuwde wijzerplaten, die we hieronder aan je voorstellen. Kies uit Speeltijd, Maan of Metropolitaan of herontdek al langer bestaande wijzerplaten zoals Astronomie.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. En dan zie ik een mooie ronde wijzerplaat op een rechthoekige smartwatch 🫣. Had ik liever ook de behuizing rond gezien😉.

  2. @Nick Seamore: ja van de ene kant wel, van de andere kant is er dan wel ruimte voor apps. Jammer dat de datum er niet midden in zit.

  3. Jammer dat er niet méér digitale wijzerplaten komen
    Altijd meer van de analoge en ronde wijzerplaten,
    Er is slechts één mooie grote digitale, er is zoveel mogelijk dat niet gebruikt wordt.

  4. (Red.) Artikel bijgewerkt en aangevuld na verschijnen van watchOS 9.

  5. Ik gebruik de modular, met op de onderste rij onder andere de temperatuur. Nu staat daar zo’n cirkel rond die min-max aangeeft. Allemaal goed en wel maar hierdoor staat de temperatuur in een kleiner lettertype…. wat ik niet kan lezen zonder bril 🙁

  6. Ik ben het meest blij met de Nike platen, deze zijn fris qua uiterlijk een passende bij een smart Watch en hebben voldoende mogelijkheden om apps te plaatsen. Vooraf ik de Nike kon gebruiken gebruikte ik wel modulair en een gewone ronde analoge klok met ook veel mogelijkheden om dingen op t scherm te zetten. Maar de Nike zitten er veel frisser uit, en zijn ook nog verschillende die eigenlijk allemaal wel veel mogelijkheden bieden

  7. Ik gebruik vooral de metropolitaanse wijzerplaat in mistblauw. Staat prachtig bij mijn rvs grafietkleurige Apple Watch.

  8. Origineel geplaatst door Ed
    Ik gebruik vooral de metropolitaanse wijzerplaat in mistblauw. Staat prachtig bij mijn rvs grafietkleurige Apple Watch.

    Exact die heb ik nu ook nieuw erbij gezet 😄. Heb ook een zwarte Apple Watch (6).

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.