Reacties voor: iCulture’s vooruitblik op 2015: hier kijken we naar uit

Wij vroegen jullie aan het begin van het jaar 'Naar welke Apple-producten kijk jij uit in 2015'. Vandaag hebben we de uitslag en een uitgebreide vooruitblik op het komende jaar.
Bram Balk -

Reacties: 4 reacties

  1. Ik wacht al enkele jaren op een nieuwe Apple TV met functies zoals de Android TV nu heeft. Dan ga ik er zeker één kopen.

    Helaas wacht ik hier al 2 jaar op, maar toch heb ik weer de hoop dat dit jaar hét jaar zal zijn.

  2. iPad Pro en Duet lijkt me een heerlijke combinatie om mee te werken!

  3. Ik hoop dat ze dit jaar met een nieuwe Apple TV komen. Heb al zo vaak in de winkel zitten twijfelen om er een te kopen, maar had altijd zo’n gevoel dat ze snel met een nieuwe zouden komen.

    Nou mooi niet dus! maar misschien is het na zeker 1,5 jaar hopen nu wel zo ver 😛

  4. Ik heb mijn Apple TV 3de GN al een tijd geleden doorverkocht. Mede door de geruchten dat een nieuwe opkomst zal zijn. Nog (steeds) niet dus. Uiteindelijk heb ik een 2de hands Mac mini uit 2010 gekocht en gekoppeld aan mijn tv. Dit is de beste keuze. Alles wat de Apple tv niet kan werkt met de Mac mini geweldig! Sonos Playbar, Sub en 2x play 3 erbij alsmede een CloudBox met alle films, series en iTunes bibliotheek in het netwerk en klaar ben je. Kost wat maar voor mij werkt het grandioos! Airplay wordt niet gemist. Alle idevices en Mac’s communiceren zowel binnen als onderweg met de gehele configuratie.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.