iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 9 januari 2015

Vandaag op iCulture: een beveiligingslek in de Spotlight-functie op de Mac levert problemen op en we keken naar jullie 2015-verwachtingen.

iCulture Vandaag logoOp de 8e verjaardag van de iPhone las je op iCulture over de omkeerbare Lightning-kabel van Griffin en een beveiligingsprobleem in de Spotlight-functie op de Mac, waardoor jouw IP-adres en andere persoonlijke data te achterhalen zijn. Maar we keken ook met een opgeruimte blik vooruit naar wat er komen gaat, namelijk naar de nieuwe producten die Apple in 2015 gaat aankondigen.

Alleen op iCulture

Nieuws

Apps

  • Met Carrot Hunger hou je een voedingsdagboek bij, waarmee je calorieën noteert. Maar je krijgt tussendoor ook nog beledigingen op je dak.
  • Met de zakelijke app Blueskyme hou je altijd overzicht, ook op drukke dagen.
  • De puzzelgame Mujo is uitgeroepen tot Apple’s gratis App van de Week.
  • We schreven een review over Gunbrick, een game waarin je gaat joyride met een schietende kubus. En ja, dat is leuk.

Rubrieken

Meer vandaag

pixel-picker-iphoneApps die interessant zijn om te bespreken, maar nog wel wat aandacht kunnen gebruiken.

  • Microsoft OneDrive (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 10.1+) - De notitie-app van Microsoft heeft nu push notificaties voor gedeelde mappen. Ook zit er nu een prullenbak.
  • Pixel Picker - Image Color Picker (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 9.0+) - Met deze app kun je een kleur kiezen uit een screenshot. Je gebruikt een bepaalde app en ziet dat daarin een mooie kleur wordt gebruikt. Maak een screenshot en laat Pixel Picker bepalen om welke kleur het gaat.
  • Finish. The procrastinator's to-do list. (€2,29, iPhone, iOS 8.0+) - Deze todo-app is gratis geworden met versie 3.0 en er zijn veel bugs opgelost.
  • Duolingo (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 10.0+) - Met Duolingo kun je nu Zweeds leren, zodat je de naambordjes in IKEA kunt ontcijferen.
  • MoneyWiz 2 - Personal Finance (€5,49, iPhone/iPad/ Watch + IAP, iOS 9.0+) - De app onthoudt in welke secties je bezig was, toen je de app op het laatste moment gebruikt.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 januari 2015, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.