Reacties voor: Ex-president Google China lekt details over Apple-tablet (gerucht)

Kaifu Lee, voormalig president van Google China, heeft op zijn microblog details over de Apple Tablet onthult. Het zou gaan om een 10,1 inch multitouch-scherm, een fantastische interface en een combinatie van netbook en ebook-lezer.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 20 reacties

  1. China zal dat ding wel maken dus die zullen het wel weten

  2. Ik word zo moe van deze stroom van oneindige geruchten, of ze nou wel of niet waar zijn. We zien de 26ste van januari?! vanzelf wel of er een tablet komt daar heb ik al deze “geruchten” niet voor nodig, word er enorm moe van.

    Misschien een goed voornemen voor 2010 om daar mee op te houden?!

    En jullie zijn trouwens de iPhone club en niet de tablet club… ;).

  3. @Pepijn: Ik heb er niets op tegen hoor. Ik vind het wel interessant en spannend om te lezen. Echter weet ik niet of het gepast is om nieuws over een tablet op een iPhone website te zetten.

  4. Het zit nu éénmaal in onze genen om te speculeren. Het prikkelt onze fantasie. Kritiek leveren zit trouwens ook in onze genen. 😉

    Anyhoes, fijne jaarwisseling en een heel fijn 2010 toegewenst!

  5. Op Macrumors stond echter weer dat “insiders” verzekerd hadden dat het alleen een 7″ scherm zou zijn. Maar 10 of 7 maakt niet uit, ik vind het beide te klein om fatsoenlijk op te werken. En de prijs zal sowieso de belangrijkste factor zijn of dat het door anderen dan applefreaks gekocht wordt. Als de prijs gelijk is aan die van een goedkope laptop denk ik dat ik al weet waar de voorkeur gaat liggen van de meeste mensen, zeker als je dan een 15″ scherm hebt.

    Wat mij betreft kan de tablet hier gewoon besproken worden, zover liggen een tablet en smartphone niet meer uit elkaar.

  6. Lee, ask your boss for a raise !

  7. Lekker boeiend die tablet zeg 😛
    Ding wordt vast wel weer 1299 ofzo en ik gebruik liever gewoon een iphone. Zie me al zitten in de trein met een scherm in me handen 🙂

  8. alle mensen die constant liggen zeuren moeten hier eens mee ophouden.. altijd weer: aah alweer een gerucht.. of het heeft nix met iphone te maken, het is iphoneclub blabla.. het staat duidelijk in de titel dat het een gerucht is en niet over de iphone gaat.. boeit het artikel je niets, lees het dan ook niet!! zo makkelijk is het.. ik vind deze artikels namelijk wel boeiend en wil ook graag dat ze blijven komen!

  9. Wat Tyas zegt.

    Als er een tablet komt, en hij draait op iPhone OS 4.0, zijn wij er ook weer beter mee 🙂

  10. @tyas:

    Helemaal mee eens!

  11. Mooie voornemens maar ik wacht nog steeds met smart op de echte aankondiging van Apple!

    Maar tot die tijd kan ik me heerlijk verlekkeren aan de geruchten!

  12. @Tyas..je haalt me de woorden uit de mond..aldoor dat gezeik..doe dat maar tegen je vriendin ofzo..wil je het niet lezen, lees het dan niet.
    Ze zijn hier zelfs al zo dienstverlenend om in titel erbij te zetten of het om een gerucht gaat of niet.
    Dus wat dacht je..he, ik heb een hekel aan geruchten, dus laat ik maar eens op een topic klikken waar het woord geruchten in staat..en verdomme..nu ga ik het lezen ook, en om het helemaal gek te maken ga ik verdorie ook nog eens reageren ook..zoiets?? Mijn god zeg.
    Zelfde als je naar een Audi dealer gaat terwijl je een hekel hebt aan Audi’s..dan verdorie ook nog een testrit gaat maken ermee om vervolgens terug te komen en dan beginnen te zeiken dat je Audi’s HELEMAAL RUK vind.. ;

  13. Ik vind iPhoneclub verder helemaal top, alleen word ik zo moe van al die geruchten, als ik geruchten wil ga ik wel naar de geruchten club. Als er een keertje over een bepaald onderwerp een gerucht is vind ik het prima, maar over de tablet zijn nu zoveel geruchten dat je een ding zeker weet, en dat is dat hij er komt, enige vraag is met welke specificaties etc etc, en dat is toch pas echt bekend als het door Apple is aangekondigd, kortom dit zijn gewoon overbodig berichten. Maar goed daar houd kennelijk iedereen van.

    En Tyas, over dat constant zeuren, dit is de eerste en laatste keer dat ik er wat over zeg, maar ik moest het gewoon even kwijt, lucht op :).

  14. Wat ik interesant vind is: hoe weet een ex topman van GOOGLE nou dat er iets aan zit te komen? Ik dacht dat Google een concurrent was? Dan zou dat wel heel erg slecht zijn dat zelfs Google al een maand van to voren weet. Geen wonder dat ze juist nu een nieuwe telefoon gaan uitbrengen.

  15. Origineel geplaatst door Anna
    Wat Tyas zegt.Als er een tablet komt, en hij draait op iPhone OS 4.0, zijn wij er ook weer beter mee

    ik zie eerder mac osx erop draaien dan een iPhone os.

  16. Laat maar komen die tablet… Hoe vlugger hoe liever, ik ben van plan van me een e-reader aan te kopen, als die tablet hetzelfde kan, is het weer een kost gespaard.

    En iphone club mag gerust een afdeling Itablet oprichten 🙂

  17. @Willempie: Ik denk dat Apple wel heeft bedacht hoe je de tablet het beste met 1 hand kunt kunt vast houden en met de andere kunt bedienen. En dat ze de interface daar op zullen inrichten. En zo’n tablet vind ik wel handig want soms wil ik onderweg wat te lezen of bijschrijven zonder m’n Macbook van 2 rug uit m’n tas te pakken.

    By the way, ik denk dat dit tablet geniaal zal zijn om schetsen op te maken 😀 en over te kunnen zetten naar m’n Mac. Want het is niet te klein en ook niet te groot.

    Dan hoef ik geen nieuw bamboo tablet te kopen!!!

  18. Iphoneclub:

    bedankt voor een jaar fijne berichtgeving in 2009. Mogen er nog vele komen! Geruchten en feiten, leuke tips, guides enz. Laat maar komen en ga zo door met de lekker weg te lezen variatie!

  19. waarschijnlijk heeft pepijn geen vriendin om tegen te zeuren dus doet hij het hier;-)
    anders kijk je ff terug hoeveel geruchten er over de iphone in het begin ontstonden:)..over specificaties/vormgeving blabla…zal altijd zo blijven, dat houdt de consument geinteresseerd.
    Én tja, site’s zoals deze zouden eentonig worden zonder geruchten, just keep em comming!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.