De Top 10 beste iPhone-applicaties 2009 van “R”

Dit artikel is onderdeel van een serie artikelen waarin iPhoneclub-auteurs en -moderators hun eigen top 10 van beste iPhone-applicaties 2009 met jou delen. "R" is de tweede in het rijtje.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

iPhoneclub beste apps 2009 van "R"iPhoneclub geeft op 31 december alle auteurs en moderators de kans om hun eigen Top 10 van beste iPhone-applicaties 2009 te delen met jou. Op deze manier krijg je een kijkje in de keuken van de iPhone van een van de mensen achter iPhoneclub. Iedereen heeft heel andere interesses, zo blijkt. “R” is de tweede in de rij met zijn eigen Top 10. “R” is een van de stafleden op het forum van iPhoneclub.

Ik heb op dit moment geen jailbreak, maar moet zeggen dat ik daar best tevreden mee ben. Hoe lang nog weet ik niet. Voor het jailbreakcircuit komen steeds meer applicaties uit die niet in de App Store staan. Mijn Top 10 heeft daarom (nog) geen jailbreak-applicaties.

Top 10 beste iPhone-applicaties 2009 van “R”

fokke en sukke

  1. Fokke en Sukke (gratis)
    Leuke, snelle humor
  2. Pocket Informant (€10,49)
    Meer mogelijkheden in agendabeheer
  3. XSPhone (gratis)
    IP-telefonie voor over WLAN
  4. TweetDeck
    Een ideale combi voor Twitter en Facebook
  5. NOS Journaal
    Journaal gemist, later even kijken
  6. Uitzending Gemist (gratis)
    Perfect om even snel een gemist programma of fragment terug te kijken, onderweg of thuis
  7. TVGids.nl (gratis)
    Een goede vervanger voor de programmagids
  8. Shazam Encore (€2,39)
    Hoe heet dat liedje ook al weer? Met dit programma een eitje
  9. Flight Control (€0,79)
    Even ontspannen met een rondje vliegen
  10. WifiTrak (€0,79)
    Gemakkelijk naar wlan zoeken als je onderweg bent.
Dit artikel is onderdeel van een serie artikelen waarin iPhoneclub-auteurs en -moderators hun eigen top 10 van beste iPhone-applicaties 2009 met jou delen.

Informatie

Laatst bijgewerkt
1 januari 2010 om 22:14
Onderwerp
Categorie
Round-up

Wallet

Wallet is een standaardapp op de iPhone waarin je klantenkaarten, tickets, kortingscoupons, pinpassen en creditcards bewaart. Je kunt er ook digitale sleutels voor geschikte auto's en deursloten in bewaren. Het is een soort digitale portemonnee, vandaar de naam van de app. De Wallet-app vind je behalve op de iPhone ook op de Apple Watch, zodat je al je klantenkaarten, tickets en meer altijd bij de hand hebt. Wallet is bovendien de thuishaven van Apple Pay, de betaaldienst van Apple. Lees alles over de Wallet-app, het maken van eigen Wallet-kaarten en meer.

Wallet

Reacties: 11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.