Reacties voor: Vodafone introduceert You, prepaidbundels voor jongeren

Vodafone You is een prepaid-bundel voor jongeren, waarmee je per maand beslist of je er gebruik van wil maken. Volgens Vodafone is het de toekomst van prepaid.

Reacties: 8 reacties

  1. En als halverwege de maand je data tegoed op Is kun je dan zo weer nieuw kaartje kopen en heb je weer nieuwe data? Of moet je wachten tot het eind van de maand?

  2. Voor touristen lijkt me dit erg aantrekkelijk. Vraag me echter af of dit voor de gestelde doelgroep ook interessant is. Die bellen namelijk nauwelijks, maar doen alles via internet. En dan is 1,1 GB helemaal niet zoveel. Temeer omdat je daarna de hoofdprijs gaat betalen per MB of weer een nieuwe bundel moet kopen.

    Dan heeft KPN mijns inziens voor veel mensen een betere deal. Voor €7,50 per maand onbeperkt internet of voor €10 per maand onbeperkt internet 20 minuten/20 smsjes. De snelheid is echter wel een stuk lager (128 kb/s), maar als je én snelheid én veel internet wilt hebben kan je natuurlijk beter een abonnement nemen.

  3. Vodafone heeft weer een nieuwe manier gevonden hoor om dit maal de “jongeren” uit te melken !!

  4. Een soortgelijk iets bestaat toch al; Vodafone hybride?

  5. Kijk eens op youfone, 1000 mb voor 6 euro en kpn netwerk

  6. Origineel geplaatst door Ben
    Vodafone heeft weer een nieuwe manier gevonden hoor om dit maal de “jongeren” uit te melken !!

    Niet alleen de jongeren worden uitgemelkt…….

  7. Ik ben nu in de UK daar een sim gehaald bij three je krijgt voor 15£ 300 min.+3000sms +all you can eat data op 4g waarom kan het hier wel en in nederland niet ?
    Als je een hotspot maakt van je mobiel heb je daar een max van 2 gb op maar je telefoon blijft wel gewoon werken met all you can eat data
    Het ontvangst is ook nog eens stukken beter als dat van vodafone

  8. Ik ruik een review van alle prepaid bundels die je kan nemen. Van Lycamobile tot KPN Vodafone Lebara etc.
    Dan zien we wat het beste is

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.