Reacties voor: Visual Voicemail van T-Mobile werkt al

De Visual Voicemail van T-Mobile is zojuist geactiveerd zodat mensen die vanavond een iPhone 3G kopen meteen voicemailberichten van hun vrienden kunnen ontvangen en via Voicemail beluisteren.
Lees het complete artikel → Visual Voicemail van T-Mobile werkt al

Reacties: 43 reacties

  1. Leuke toevoeging dat visual voicemail, alleen niet echt noodzakelijk..

  2. Kan dit dan ook gaan werken op de de iphone van de eerste generatie? Ik heb een T-Mobile abbonement!

  3. @Daanje: ik vind visual voicemail een geweldige toevoeging. Tenminste een keer niet zo’n irritante stem aan de lijn die je iedere keer gedurende 2 minuten alle mogelijke toetscombinaties voor tijdens en na het luisteren uitlegt!!!

    Lijkt me helemaal toppie visual voicemail!

  4. @Daantje
    Maar als je in lijnen van interaction design kijkt wel super handig.

    Voor elke voicemail een nummer bellen, een robotstem luisteren en vervolgens een heel optiesmenu afluisteren, erg onhandig.

    Met visual voicemail is dit drama voorbij.

    @Bas
    Haha je was me voor, maar inderdaad ja 😉

  5. een vraag er staat bij elk bericht een naam maar hoe weet hij die naam? uit contacten ? zo ja dan als hij niet in contacten staat wat dan?

  6. @Rens

    Als ie niet in de contacten staat heb je waarschijnlijk gewoon een telefoonnummer dat je terug kan bellen.

  7. Weet iemand of je betaald voor het afluisteren? (zou ook via internet/gprs geluidsbestanden kunnen pushen..)

  8. @Bertus: ik denk dat je voor visual voicemail het speciale iPhone abo nodig hebt, de gewone flex abo’s of andere hebben denk ik geen visual voicemail

    Maar het zou me niks verbazen als binnen korte tijd door andere grote gsm merken dit gejat wordt en visual voicemail standaard is…

  9. kost t eigenlijk geld om die berichten af te luisteren dan??

    bvd

  10. ik denk wel dat ze via 3g of wifi worden gepusht naar de iphone omdat je als je hem in vliegtuis modius hebt staan nog gewoon je berichten kunt afluisteren (p.s. vlietuig modus is geeen verbinding)

  11. ja, afluisteren kost geld, en wordt met je belminuten verrekend heeft tmobile ergens gezegd

  12. Visual Voicemail afluisteren is gratis (in Nederland, waarschijnlijk niet als je in het buitenland zit). Het is alleen beschikbaar bij de speciale iPhone-abonnementen van T-Mobile. Als je een iPhone 3G bij T-Mobile aanschaft met één van de standaardabonnementen (wat ook gewoon kan) dan zit er dus geen Visual Voicemail bij.
    En wat het ‘jatten’ van Visual Voicemail betreft: het idee zelf bestaat al jarenlang en is ook helemaal niet door Apple bedacht. Er is alleen nooit eerder een operator geweest die de moeite heeft genomen om het aan te bieden. Wel zijn er een paar telecomdiensten die er iets mee doen, Callwave en VoiceCloud bijvoorbeeld.

  13. Waarom gebruiken mensen nog een voicemail? Als mensen mij nodig hebben bellen ze maar nog een keer of ze smsen maar…. (daarnaast staat mijn telefoon ook altijd aan, dus zie het vanzelf wel bij de gemiste oproepen…)

  14. Iemand die zeker weet of het afluisteren geld kost of niet?
    Het is tot nog toe allemaal een beetje vaag vind ik, een hoop mensen denken het te weten, maar weten het niet zeker.

    edit: iPhoneclub was me al voor…

  15. beter goed gejat, dan slecht bedacht haha 😉

  16. Kan mobistar dit in België dan ook?

  17. @Gonny en/of @JP: Ik denk dat jullie watermerk nog heeeeeel erg netjes is! Ik had m iets minder subtiel gezet. Wel iets meer transparant, maar gewoon diagonaal. Helemaal netjes dus!

  18. Hoe komen jullie al aan een iPhone 3G?

  19. @Stijn: Hopelijk é 🙂

  20. Een veeeel simpelere oplossing dan het visual voicemail; een sms met reden en vraag of men terug wil bellen.
    Waar ik inderdaad ook benieuwd naar ben is of visual voicemail, al dan niet met iPhone 3G sim, werkt op de iPhone 1.0?

  21. @iPhoneclub (G):

    Gonny, bestaat er nu ook al een visual voicemaildienst buiten de iPhone om in Nederland, of is dit een primeur?

  22. @Bart: Voor de Nederlandse mobiele operators is het wel een primeur. Er zullen vast bedrijven met interne telefooncentrales zijn die het al wel zakelijk gebruiken.
    @Martijn: Apple en T-Mobile hebben aan een stuk of 8 mensen een iPhone 3G uitgeleend sinds 30 juni. Dat gebeurde op voorwaarde dat we er tot gisternacht niets over mochten vertellen. De reden om een dag van tevoren het embargo te laten aflopen was “om zoveel mogelijk buzz te creeëren”. Over geregisseerde marketing gesproken…

    Anyway, ik dacht nog even een online factuur van T-Mobile uit te printen, zodat ze straks in de winkel kunnen zien dat ik al klant ben. Maar de meeste content van de T-Mobile-website is tot middernacht offline gehaald… Lekker handig!

  23. Als visual voicemail, gratis is bij het abo dan is dat mooi, anders zou ik het nooit gebruiken.
    De reden dat andere het niet hebben gedaan is omdat voice mail op de normale manier een hoop geld opleverd.Persoonlijk heb ik het nog nooit gebruikt en over het algemeen spreek ik het ook nooit in, zodra ik dat hoor hang ik op, en de gene die ik gebeld heb kan dat zien via de nummer herkenning, vinden ze me leuk en aardig dan bellen ze wel terug, en anders weet ik ook weer hoe de relatie ervoor staat ;-).

  24. @Data

    Je hebt helemaal gelijk.. belachelijk dat je voor gewone voicemail moet betalen.. gewoon even terugbellen is toch dan net wat goedkoper..

  25. Als je voicemail wordt ingesproken in het buitenland is dit bij T-Mobile normaal gratis.
    Echter denk ik dat de iPhone m technisch gesproken het gesprek aanneemt en hem zelf record bij geen opname. Wordt het dan als een gesprek gefactureerd?

  26. VISUAL VOICEMAIL ==> AUDIBLE E-MAIL !!
    Ik krijg mijn voicemailtjes als attachments binnen via e-mail via KPN.
    Geen gezanik met pijlenfiguren, menu’s & passwords en nog gratis ook.

  27. Hmm… Visual Voicemail werkt nog niet echt op m’n nieuwe 3G. Kan geen verbinding maken.

  28. als ik met mijn 3g op voicemail druk gaat ie gewoon bellen!
    klopt dit wel????

  29. bij mij ook ja :S

    mischien word dit pas na een paar uur actief op je abbo oid? of heb jij hem wel van de launch party?

  30. @harrold:

    als ik met mijn 3g op voicemail druk gaat ie gewoon bellen!
    klopt dit wel????

    Hier het zelfde probleem!?

  31. Ik heb ook dat probleem,… help!! het klinkt juist zo tof!

  32. Ik heb hetzelfde probleem, komt waaschijnlijk omdat mijn abbo nog niet is geactiveerd. Ik weet uiteraard niet of dat bij jullie ook zo is. Mijn aanvraag was handmatig verwerkt en het duurt 5 werkdagen voordat mijn abbo is geactiveerd. Dat wil in mijn geval zeggen dat ik tot die tijd 60 belminuten heb en dat internet in rekening wordt gebracht tot die tijd!!!! Ik heb het idee dat niet iedereen hiervan op de hoogte is, dus hou het in de gaten!

  33. wist ik niet mij is verteld dat ik kon bellen zodra de sim het deed! Hadden ze wel even kunnen zeggen! Hoe kan ik zien of mijn abbo is geactiveerd?? Iemand een idee??

  34. Hier doet hij het nu wel, gisteren avond inderdaad ook niet.

  35. @Eric:

    Ik heb hetzelfde probleem, komt waaschijnlijk omdat mijn abbo nog niet is geactiveerd. Ik weet uiteraard niet of dat bij jullie ook zo is. Mijn aanvraag was handmatig verwerkt en het duurt 5 werkdagen voordat mijn abbo is geactiveerd. Dat wil in mijn geval zeggen dat ik tot die tijd 60 belminuten heb en dat internet in rekening wordt gebracht tot die tijd!!!! Ik heb het idee dat niet iedereen hiervan op de hoogte is, dus hou het in de gaten!

    Okeee… dit is nieuw voor mij!

    Heel er bedank voor de info Eric

  36. Hoe weet ik dat het is geactiveerd dan? Krijg ik een sms ofzo? Verdomme, heb al veel zitten internetten… naaierij weer!!!!!

  37. @boeiend

    Ik denk (ik weet dus niet zeker, heb zelf nog de 1.0) dat als je je iPhone 3G aansluit op de pc en iTunes opstart, dat ie dan zou moeten zeggen dat ie em herkent en dat ie niet wil dat je de iPhone activeert en registreert…

  38. @jack

    heb geen meldingen gehad. visual voicemail doet het echter nog niet

  39. Hallo,
    Ik heb zojuist contact gehad met de helpdesk van T-Mobile en het zit hem in de activatie van de abonnementen. In verband met de computer storing van gister zijn nog niet alle abonnementen verwerkt. De toestellen doen het dan wel maar het benodigde iPhone abonnement is dan nog niet gekoppeld (je kunt wel al bellen etc). Als het goed is heb je (evt ter controle uit te voeren) ook nog geen toegang tot het maken van een MyTmobile account. Zodra je dit kunt dien je je telefoon uit te zetten en daarna weer op te starten. Daarna is je Visual voicemail toegevoegd aan je menu…

    Tja,..

  40. klopt! mijne werkt nu!!

  41. Allen,

    Ook bij mij werkt Visual Voicemail nog niet, de overige functies wel. In dit geval gaat/ging het niet om een nieuw abonnement, maar om een contractverlenging van T-Mobile.

    Ik vind inderdaad ook dat de medewerkers van T-Mobile het wél hadden moeten zeggen dat nog niet alle functies geactiveerd zouden zijn meteen na de aankoop.

    Vanochtend (14-7) gebeld met de helpdesk van T-Mobile, aangezien in ‘My T-Mobile’ nog gewoon mijn oude abonnement stond, i.p.v. het nieuwe iPhone-abonnement. Wél was de looptijd van het contract al aangepast (verlenging van 2 jaar). Vreemd! Dit zou betekenen dat ik nog via het oude abonnement bel en straks dus een enorme rekening krijg m.b.t. het internet-gebruik (wat ik afgelopen weekend (natuurlijk) veelvuldig heb gedaan).

    E.e.a. wordt a.s.a.p. aangepast, vertelde de medewerkster. Ze gaf tevens aan dat het een ‘fout’ van T-Mobile was dat dit nog niet was gebeurd (waarschijnlijk door de storing op 11-7) en dat ik altijd om een credit-nota kan vragen mochtend de internetkosten wél gefactureerd zijn volgende maand.

    Ik ga ervan uit dat ‘Visual Voicemail’ ook bij mij werkt, zodra het abonnement goed is aangepast bij T-Mobile en dus voor 100% is geactiveerd.

  42. Hallo,

    Mijn visual voicemail deed niet tot gisteren. Vandaag na de activatie van mijn abonnement het doet gewoon, het werkt nu!

  43. Bij mij werkt visual voicemail niet meer na een hack. (een hack zonder unlock overigens). En weet niet of het nog te herstellen is. Ik heb pwnage gebruikt. Als iemand weet hoe ik mijn visual voicemail kan terug krijgen dan verneem ik dat zeer graag!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.