Visual Voicemail van T-Mobile werkt al

De Visual Voicemail van T-Mobile is zojuist geactiveerd zodat mensen die vanavond een iPhone 3G kopen meteen voicemailberichten van hun vrienden kunnen ontvangen en via Voicemail beluisteren.

Meteen terugbellen of onbeluisterd verwijderen kan ook.Als je vannacht om iets na middernacht bellend de T-Mobile-winkel uitloopt met je nieuwe iPhone 3G, dan kunnen je vrienden meteen je voicemail al inspreken. En je kunt er in iPhone-stijl naar luisteren: via Visual Voicemail. We werden zonet gebeld door T-Mobile dat Visual Voicemail is ingeschakeld en dat de iPhone-abonnementen nu volledig functioneren. Het instellen van de begroeting is bij Visual Voicemail wat anders dan bij gewone voicemail.


In plaats van een gesproken menu moet je bij Visual Voicemail een aantal schermen doorwerken. Daarbij kun je kiezen voor een standaard of aangepaste begroeting, waarbij je via een opnameknop op het scherm je persoonlijke welkomstwoord kunt inspreken. Voicemailberichten komen zoals beloofd in volgorde binnen waarna je ze in elke gewenste volgorde kunt beluisteren. Reeds beluisterde berichten kun je verwijderen. Ze komen dan in een soort prullenbak terecht, waar je ze ook definitief kunt wissen met de knop Wis alles.

Of er nieuwe voicemail is, is op het eerste gezicht niet direct zichtbaar: je ziet op het telefoonicoontje op het startscherm wel een cijfer, maar het kan daarbij ook gewoon om gemiste gesprekken gaan. Overigens krijg je van T-Mobile geen waarschuwing via SMS meer dat je een gemiste oproep of een voicemail hebt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

43 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.