Mobistar registreert 6.000 klanten voor speciale iPhone 3G-nachtverkoop

Mobistar kreeg 6.000 aanvragen voor de speciale nachtverkoop die vanaf 0:01 van start gaat. Slechts 300 mensen kregen een uitnodiging om naar Brussel te komen, de rest kan om 10:00 uur in de gewone winkels terecht.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iPhone ArtHoeveel Nederlanders er vanavond naar Rotterdam zullen afreizen is moeilijk in te schatten, maar het kan wel eens behoorlijk druk worden als we de cijfers uit België ernaast leggen. Maar liefst 6.000 Belgen hebben zich via de website van Mobistar aangemeld voor de speciale nachtverkoop, die in het Mobistar Center aan de Guldenvlieslaan in Brussel van start gaat. Er zouden aanvankelijk maar 250 iPhone 3G-toestellen op voorraad zijn maar Mobistar heeft dit nog snel kunnen oprekken naar 300 stuks.

De verkoop begint om 0:01 uur en Mobistar raadt klanten aan om alleen met persoonlijke uitnodiging naar Brussel te komen. Slechts een beperkt aantal van de 6.000 klanten die zich hadden aangemeld kreeg zo’n uitnodiging. Patti Verdoodt, woordvoerster van Mobistar zegt op HLN: “Wegens het grote succes hebben we het aantal te verkopen toestellen al naar 300 gebracht. Om logistieke redenen kunnen we er niet meer verkopen op een tijdspanne van drie uur. Er wordt ook maar één iPhone per klant verkocht.” Vrijdagochtend zullen er vanaf 10:00 uur voldoende toestellen te koop zijn in de 150 Mobistar Centers en bij de 30 Apple Premium Resellers. Blijkbaar valt het met de spookverhalen over extreem lage aantallen dan wel mee.

Met dank aan tipgever Koen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 0:19
Categorie Providers
Onderwerpen 3G, brussel, mobistar, nacht, uitnodiging, verkopen, voorraad

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.