Vision Pro man in woonkamer

Reacties voor: Gerucht: ‘Binnenkort Vision Pro-training in Frankrijk’

Nu de release van de Vision Pro in de VS al een paar weken geleden is, richten we onze blik op Europa. Wanneer komt de Vision Pro naar Europa? En welke landen maken de grootste kans om de Vision Pro in de winkel te hebben? Dit zijn de geruchten!

Reacties: 3 reacties

  1. In principe niks mis mee. Dan zijn de kinderziektes er wel uit.

    Reageer op JeroenT

    • Zo hé, jij bent optimistisch. Nieuwe producten gaan altijd gepaard met kinderziektes (bug fixes). Dat zal met de Vision Pro niet anders zijn. Het is dan niet onlogisch dat een groepje proefkonijnen allereerst de Vision Pro kunnen uitproberen om tegemoetkomende kinderziektes te melden. Apple zal mondjesmaat doormiddel updates verhelpen. Trek er maar een goed jaar uit (vanaf beschikbaarheid) voor uit wanneer de Vision Pro echt lekker werkt. Voor de meeste stervelingen is de Vision Pro niet rendabel omtrent de prijs.

      Reageer op Lemco Luehof

  2. De UK heeft niets tegen Europa. De EU daarentegen……

    Reageer op fred

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.