Apple-Store-Amsterdam-tafels

‘Vierde Nederlandse Apple Store in Utrecht of Gelderland’

De vierde Apple Store in Nederland zal worden geopend in Utrecht of ergens in Gelderland, aldus een goed geïnformeerde bron.

Apple-Store-Amsterdam-tafelsDe vierde Apple Store in Nederland zal waarschijnlijk worden gevestigd in Utrecht, of ergens in Gelderland. De plannen hiervoor lijken zich nog in een vroege fase te bevinden, aldus een bron van One More Thing. Kiest Apple ervoor om buiten Utrecht de Apple Store te vestigen, dan wordt het de eerste Apple Store buiten de Randstad.

Apple zou afgelopen week hebben voorgenomen om de vierde Apple Store in Utrecht of Gelderland te openen. Nadat er was gesproken met meerdere vastgoedbedrijven, heeft Apple een overeenkomst gesloten met een locatie-eigenaar om een Apple Store te openen. Waar de winkel zich precies zal bevinden is nog niet bekend. De plannen bevinden zich nog in een vroeg stadium.

Lees ook: Dossier Apple Store Nederland

Anonieme bronnen van iCulture vermoeden al langer dat er een Apple Store in Utrecht zal worden geopend, maar tot nu toe was er nog geen bewijs dat deze winkel zou worden geopend. Dit nieuwe bericht lijkt onze langer spelende vermoedens eindelijk te bevestigen. Utrecht lijkt ook de meest logische locatie in de regio, aangezien Apple tot nu toe altijd winkels opende op locaties met een hoge bevolkingsdichtheid. Een Apple Store in Utrecht is daarom logisch – ook omdat de locatie vrij centraal ligt.

Apple zoekt in vacatures ook al enige tijd naar personeel voor diverse winkels. We betwijfelen dat dit echter iets met de Apple Store in Utrecht of Gelderland te maken heeft. De winkelplannen bevinden zich nog in een vroeg stadium en Apple zoekt personeel altijd tijdens een veel later traject van de winkelbouw.

In 2013 werd er voor korte tijd gedacht dat Apple een Apple Store in Utrecht ging bouwen. Het bleek achteraf te gaan om een hoax. Apple bevestigde eerder dit jaar de eerste Apple Store in België. Deze zal zeer waarschijnlijk in Brussel worden gevestigd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 mei 2015, 15:22
Categorie Geruchten
Onderwerp apple store

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.