Video van iPad media-event nu beschikbaar

De video van het iPad media event is nu beschikbaar. In 1,5 uur word je bijgepraat over de nieuwe iPad, iPhoto voor iPad, iOS 5.1 en alle andere aankondigingen van Apple.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Aankondiging van de iPad 3Apple heeft traditiegetrouw een video beschikbaar gesteld van de aankondigingen die vanavond zijn gedaan. Onthuld werden onder andere een nieuwe iPad en iPhoto voor iPad. Hieronder vind je een round-up van alle aankondigingen en releases, plus een linkje naar de ca. 1,5 uur durende video van het evenement waarin Apple-topmannen Tim Cook en Phil Schiller je bijpraten over de nieuwe ontwikkelingen. Vooral het scherm en de snelle internetverbinding van de nieuwe iPad werden geroemd.


De volgende zaken zijn vandaag bekendgemaakt of uitgebracht:

De presentatie kun je hier bekijken. Je kunt de presentatie op een later tijdstip ook via iTunes downloaden naar je iPhone of iPad.

Geen tijd om alles te bekijken? We hebben ook een versie van 60 seconden gevonden:

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

App Store

Lees alles over de Apple App Store, de online winkel waar je apps voor iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV en Mac downloadt. Naast de normale softwarewinkel is er ook een Mac App Store en een speciale App Store voor de Apple Watch. Sinds maart 2024 kun je op de iPhone ook apps buiten de officiële App Store downloaden, via onder andere alternatieve appwinkels. Dit wordt ook wel sideloading genoemd.

App Store

Reacties: 5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.