iPad 2 in prijs verlaagd naar 399 euro

Apple heeft de prijs van de iPad 2 verlaagd naar 399 euro. De 16GB iPad is met en zonder 3G-functie verkrijgbaar als budgetmodel, voor mensen die de prijs van de nieuwe iPad te hoog vinden.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

ipad2-prijsverlagingApple kondigde gisteren de nieuwe iPad aan, die voortaan kortweg als ‘iPad’ door het leven zal gaan. De vorige generatie iPad blijft echter op de markt: de iPad 2 zal in een capaciteit van 16GB verkrijgbaar blijven en kost 399 (alleen Wi-Fi) of €529 (Wi-Fi en 3G). De lagere prijs zou bedoeld kunnen zijn om oude voorraden kwijt te raken, maar is ook gericht op budgetkopers. Mensen die zich geen nieuwe iPad kunnen veroorloven (bijvoorbeeld studenten) en in de verleiding komen om naar Android-tablets te kijken kunnen dankzij de lagere prijs toch een iPad aanschaffen.


De prijsverlaging ging in op het moment dat de nieuwe iPad werd aangekondigd. Wie dat wil, kan in de Nederlandse en Belgische Apple Store ook een gereviseerde iPad aanschaffen, maar daarvoor ben je net zoveel kwijt (399 euro) als een gloednieuw exemplaar. De gereviseerde iPads zijn voorzien van een nieuwe batterij en behuizing en worden geleverd met 1 jaar garantie. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je een gekrast exemplaar krijgt toegestuurd. Bij de iPhone had Apple ook al de gewoonte om het voorlaatste model op de markt te houden, als goedkope oplossing

Meer info: Apple Store

Informatie

Laatst bijgewerkt
17 juli 2014 om 1:24
Onderwerpen
,
Categorie
iDevices

Reacties: 19 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.