Kevin Hart met de Apple Watch Nike+

Acteur Kevin Hart blijft maar rennen dankzij Apple Watch Nike+

In een nieuwe reeks reclames wordt acteur en komiek Kevin Hart opgespoord. Kevin was zoek, maar na een speurtocht bleek dat hij al maandenlang aan het hardlopen is met zijn Apple Watch Nike+.

Apple heeft al in allerlei video’s de Apple Watch in het zonnetje gezet, zoals onlangs nog in een aantal nieuwe reclames. Het is nu Nike die de speciale Apple Watch Nike+ onder de aandacht brengt in een reeks korte filmpjes met komiek en acteur Kevin Hart in de hoofdrol. Maar ook Apple heeft niet stil gezeten, want in een nieuwe video komen alle hoogtepunten van 2016 op het gebied van apps, muziek, films en boeken nog een keer voorbij.

Kevin Hart verliest zich in Apple Watch Nike+

In het eerste introductiefilmpje is te zien dat Kevin Hart trotse bezitter is van de nieuwe Apple Watch Nike+. Maar de komiek bleek van de aardbodem te zijn verdwenen en maandenlang hoorde niemand meer van hem. Totdat (heel verrassend) een cameraploeg de acteur tegen kwam in de droge woestijn. Hij bleek al maanden bezig te zijn met trainen, gehypnotiseerd door de trainingsfuncties van de Apple Watch Nike+. Koste wat het kost moet Kevin blijven rennen, in welke situatie dan ook.

In de overige zes filmpjes komen verschillende functies van de Apple Watch op komische wijze aan bod. We zien kort dat hij waterbestendig is, dat hij een melding geeft als je halverwege de te rennen afstand bent en dat de Watch weersvoorspellingen kan geven en je zo het perfecte moment kan plannen om een rondje te hardlopen.


Beste van 2016 volgens Apple

In een aparte video zet Apple nog eens de beste apps, films, muziek, Beats 1-shows, boeken en tv-series op een rijtje. Eerder werd al bekendgemaakt wat volgens Apple de beste apps van 2016 zijn en in onderstaande video komen onder andere Severed, Prisma en Sketchbook Motion voorbij. Ook zien we kort de clip Hotline Bling van Drake en scenes van Deadpool en Sausage Party.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 januari 2017, 9:57
Categorie iDevices
Onderwerpen apple watch series 2, hardlopen, nike, reclamespot
Device Apple Watch Series 2

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.