iPhone 7 mockups in video

Video toont design van drie nieuwe iPhones

Een nieuwe video laat drie modellen van de iPhone 7 zien, waaronder eentje met dubbele camera. Toch is er nog steeds twijfel of Apple wel drie modellen gaat uitbrengen.

Als je niet genoeg kan krijgen van iPhone 7-video’s, dan hebben we weer eentje om te bekijken. De video toont het design van drie nieuwe iPhone 7-modellen, waaronder een exemplaar met dubbele camera.

De video toont drie modellen van de toekomstige iPhone 7. In het geruchtencircuit zijn de meningen wat verdeeld: gaat Apple zoals gebruikelijk twee modellen van de iPhone 7 uitbrengen, of zullen het drie stuks zijn? Naast het Plus-model zou er dan ook nog een Pro-model op de markt komen, met een dubbele cameralens. In juli leken foto’s het bestaan van een derde iPhone 7-model te bevestigen. Ook stond er een maand eerder een Pro-model in een prijslijst.

Ben je aanhanger van de drie-modellen-theorie, dan laat bovenstaande video je wat beter zien wat je kunt verwachten. De video is van redelijk goede kwaliteit. Het gaat hierbij uiteraard wel om mock-ups, niet om functionerende toestellen. Een video van een functionerende iPhone 7 was eerder al in een video te bekijken.

Ook ter discussie: de oordopjes
Een ander heftig punt van discussie draait om de EarPods die Apple gaat meeleveren. Zijn het de normale oordopjes en moet je een adapter gaan gebruiken? Of gaat het om draadloze oordopjes? Vlak voor het weekend lekte nog een video uit waarin de Lightning EarPods te zien waren. De video was gemaakt door een grote Britse accessoirewinkel, maar zoals bij veel van dit soort video’s het geval is: gaat het echt om gelekte onderdelen, of vooral om de publiciteit die ze ermee krijgen?

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 augustus 2016, 9:46
Categorie Geruchten
Onderwerpen earpods, iPhone 7

iPhone 7

Ontdek hier alle informatie over de iPhone 7, het toestel met 4,7-inch scherm dat beschikt over een 12-megapixel camera en A10 Fusion-processor. Is deze iPhone nog steeds de aanschaf waard en wat kun je er zoal mee?

iPhone 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.