Reacties voor: ‘Vertraging witte iPhone 4 door glasleverancier’

De vertraging van de witte iPhone 4 zou te maken hebben met de verflaag: een te dikke verflaag is ongewenst, een te dunne maakt het toestel doorschijnend.

Reacties: 46 reacties

  1. Hmmmm nou ik toch geduld heb met iPhone wisselen, zou dit weleens een mooie optie kunnen zijn. dan zijn ook echt alle bugs eruit als ik em gebruik 🙂

  2. @Marjolein: hihii, ik liep ook al worstelen met de zinnen …

  3. Zo zie je maar weer wat een werk en risico’s komen kijken bij de ontwikkeling van een nieuw model, ik heb het gevoel dat apple er niet eens slechter van wordt en doordat er weer een stukje exclusiviteit ontstaat rondom de (witte)iPhone is het weer helemaal “hot”. Moet ook eerlijk zeggen, was niet zo van de witte 3GS maar deze ziet er wel behoorlijk gelikt uit!

  4. Gezien het antenne debakel zou ik de witte al helemaal links laten liggen om problemen voor te zijn.
    Ik bedoel hoe hebben ze dit ooit goed kunnen testen.

  5. Ik heb nu een witte 3GS en moet nog anderhalf jaar wachten voor ik weer een nieuwe iPhone kan aanschaffen. En dan wordt t echt weer een witte!
    Ben nu al benieuwd naar de iPhone 5! 😛

  6. Heb zelf in het verleden een witte psp gehad. En wat ik altijd lelijk vond is wanneer de psp uitstaat het zwarte scherm zo opvalt. Dat is bij een toestel wat al zwart is een stuk minder opvallend. Maar goed ieder zijn mening. Voor mij sowieso geen iPhone 4 en als tie er komt zeker geen witte. Voorlopig voldoet mijn 3GS nog prima naar mijn wensen.

  7. Blijft wennen in het wit. Wil er altijd al een maar de zwarte ziet er op plaatjes nog altijd beter uit. Misschien in het echt veel mooier?

  8. Ik heb nu een witte 3gs, en ga zeker voor de witte 4, dan maar wat langer wachten, ik vind hem nice 🙂

  9. Witte iPhone 4 ziet er veeeel mooier uit dan wit 3Gs. Maar voor mij wordt het toch zwarte iPhone 4.

  10. Echt wel ‘n witte!

  11. Sommige andere Apple producten zijn net als dit niet gewoon wit; ze hebben een doorzichtige buitenkant met wit aan de binnenkant. Bijvoorbeeld de Magic Mouse een aantal oude iMacs en oude MacBooks. Daar worden ze ontzettend likbaar van.

    Ik vind ook de associatie met de eerste iPods leuk en dat hij er gewoon mooi en vrolijk uitziet.

    Maar ik twijfel inderdaad vanwege het zwarte scherm als ie uit staat.
    En dat hij misschien minder professioneel overkomt en dat je beschadigingen denk ik eerder ziet…

    Daarnaast denk ik dat hij voorlopig wel heel schaars zal blijven, als ik deze productieproblemen zie. En daardoor ook wat meer gewild dan de witte 3GS.

    Hier kan je het effect van het zwarte scherm goed zien:
    http://www.softsailor.com/news/32654-white-iphone-4-pics-leaked-release-date-still-unknown.html

  12. Doe mij maar de zwarte, much cooler:)

  13. witte iPhone 3G, witte Wii, 2 witte DS Lites, 30 juli 2 witte iPhone 4’s voor mij en mijn vriend samen.. past gewoon beter in het rijtje dan zwart 🙂

  14. Wuhaaa ik wil geen witte, gewoon zwart.. Alleen hoop ik dat T-Mobile snel communiceert dat ie daadwerkelijk 30 juli verkocht gaat worden en dat mensen die ingeschreven hebben er zeker een krijgen gnagna.. Want ga die dag op vakantie -_- Dus dan kan ik hem NET meenemen woeii..

  15. zal deze iPhone 4G ook weer last krijgen van verkleuringen?
    Ik heb altijd al een zwarte iPhone gehad, maar ik vind dat het kleur wit wel iets heeft, lijkt opvallender. Maar zal je (indien je krassen krijgt) dat niet meer zien dan bij een zwarte? Wat zijn echt de nadelen hieraan? Wat is dan het best? Een zwarte of een witte?

  16. Veel mensen kiezen misschien voor een zwarte iPhone 4 omdat ze niet willen wachten. Maar nog meer kiezen voor een witte omdat het nu exclusief wordt.

  17. Wat een impact heeft dit toch op ons dagelijks leven, wat een leven met dit luxeprobleem ; wit of zwart.. tjonge jonge..
    Stel je eens voor hoe het leven eruit ziet als we niet het juiste kleur kunnen krijgen..dat je gedoemd bent rond te lopen met de zwarte OF de witte…
    LoL doe mij maar een paarse met roze bumper : )

  18. Een witte iPhone met een bumper (voor mij zwart) staat toch echt wel het beste! 😀 Zwart met een bumper vind ik niet zo mooi.

  19. Ik zou ook zeker gaan voor een zwarte, ik vind dat gadgets zwart of grijs/aluminium horen te zijn.

  20. Ik sla iphone 4 over. Hou het nog voorlopig bij mijn zwarte 3gs.

  21. Toch vind ik die witte mooier. Maar ja, krasjes zie je sneller omdat vuil wat in zo’n kras blijft hangen sneller zichtbaar is.

  22. Ik ga nu voor de witte, omdat ik nu een zwarte heb en het ook gevoel wil hebben dat ik een nieuwe mobiel heb. Van een afstand lijken de oude en nieuwe wel op elkaar en ik zou het persoonlijk saai vinden om dan weer een zwarte te nemen.

  23. @ Gonny: Als je dan toch mijn commentje weghaalt, graag ook deze zin aanpassen 😉

    Teveel verflagen zorgt ervoor een andere toeleverancier geen ruimte meer heeft voor de digitizer en als de glasplaten teveel licht doorlaten is de iPhone 4 niet helder wit.

  24. Als Apple de witte iPhone nu gewoon met zwarte voorkant levert (zoals bij de 3G en de 3GS), dan is het probleem van de halve productiesnelheid meteen opgelost…

  25. Wit is zóóóó iPhone 3GS, dat kan echt niet meer!

  26. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    @Woozaa — Van de andere kant kan je ook denken: bij die witte hebben ze meer tijd gehad om meteen even een antenne-coating mee te pakken. Ik ben wel benieuwd of die witte iPhone fysiek anders is.

    Welke antennecoating? Niets over gehoord, behalve geruchten (van één persoon).

  27. Origineel geplaatst door iFreek
    Als Apple de witte iPhone nu gewoon met zwarte voorkant levert (zoals bij de 3G en de 3GS), dan is het probleem van de halve productiesnelheid meteen opgelost…

    volgende probleem dan is het een kwart vertraging 😉

  28. Ik was al van plan om te wachten op de iPhone 4 White…
    Maar als ik dan de berichten lees over het verkleuren, dan komt mijn twijfel om de hoek kijken! Zou het dan een mogelijkheid zijn om, als je witte verkleurd, deze om te ruilen voor een nieuwe witte, of als je het echt zat bent, een zwarte. dat zou wel zo eerlijk zijn lijkt mij!

  29. lol en anders komen ze toch met een doorzichtige iphone uit zullen gekken genoeg zijn die dat mooi gaan vinden

  30. Hmmm, ik vind Apple wit normaal gesproken het mooiste! Maar na een witte 3G en 3Gs, 30 juli maar een zwarte iPhone4, past beter in de TomTom houder qua kleuren in mijn eveneens nieuwe auto 🙂 Dus jammer als het gaat om excl. en het Apple wit…

  31. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    @Woozaa — Van de andere kant kan je ook denken: bij die witte hebben ze meer tijd gehad om meteen even een antenne-coating mee te pakken. Ik ben wel benieuwd of die witte iPhone fysiek anders is.

    Ja dat zou ook nog goed kunnen Gonny. Ik denk dat we allemaal erg moe worden van het speculeren over iets wat 95% van de mensen nog niet eens in zijn handen heeft gehad. We will see.

  32. En toch wil ik een witte, ik hoop maar dat ik er 1 op de 30ste kan mee krijgen:( maar zal er wel niet in zitten..

  33. Waarom moeten beide kanten dezelfde kleur wit zijn, je kan toch niet beide kanten tegelijk zien. 🙂 Nee, ik zou tog voor een zwarte gaan.

  34. Na het zien van die foto’s zeg ik VET!

  35. @Marijn
    Je logica ontgaat me volledig…
    Als je in je auto zit zie je de kleur ook niet, dus koop je een maar een knalroze?

    Anyway, jammer dat we moeten wachten, maar ik ga na een witte 3G en 3GS zeker weer voor een witte!

    Edit:
    Max, wit is geen kleur 😉

  36. @Gert: minder professioneel overkomt? Mijn god, het is een iphone en je laat blijken dat je wel tot de kudde behoord maar dan tenminste niet de grote kudde en durft af te wijken 🙂

  37. Origineel geplaatst door WWH
    Ik zou ook zeker gaan voor een zwarte, ik vind dat gadgets zwart of grijs/aluminium horen te zijn.

    jeetje wat ben jij een grijze muis 🙂

  38. Origineel geplaatst door Prana
    Wit is zóóóó iPhone 3GS, dat kan echt niet meer!

    GS? wat dacht je van 3G

  39. Kunnen we geen Poll openen?

    Ben wel benieuwd of het witte model nou echt een vrouwenkleur is haha.

  40. Na 9 maand m’n witte iPhone 3Gs te hebben opteer ik wederom voor de witte 4 (al 2x op wachtlijst ^^).

  41. Origineel geplaatst door MichiK85
    Kunnen we geen Poll openen?Ben wel benieuwd of het witte model nou echt een vrouwenkleur is haha.

    Tuurlijk al die rappers en celebs in Amerika die in een dikke witte (trend) bak rijden laten hun vrouwelijke kant zien. Lijkt me meer zo’n ‘serieuse’ pol voor de iPhone Hyves…

  42. Ik denk dat heel dat gedoe rond ‘verkeleuring’ zoooo passé is. Witte plastiek verkleurt erg gemakkelijk (zie maar naar de gemiddelde Macbook), maar glas verkleurt echt amper. Ik vind het juist de kracht van de nieuwe iPhone dat ze voor glas gekozen hebben, wat duurzamer, mooier en exclusiever is.
    Ik heb de witte in ieder geval besteld.

  43. Origineel geplaatst door Steven Peeters
    Ik denk dat heel dat gedoe rond ‘verkeleuring’ zoooo passé is. Witte plastiek verkleurt erg gemakkelijk (zie maar naar de gemiddelde Macbook), maar glas verkleurt echt amper. Ik vind het juist de kracht van de nieuwe iPhone dat ze voor glas gekozen hebben, wat duurzamer, mooier en exclusiever is. Ik heb de witte in ieder geval besteld.

    Glas verkleurt amper. Source? (Niet dat ik je niet geloof, maar ik heb zo mijn twijfels over het kopen van een witte iPhone 4, vanwege de verkleuring)

  44. @MichiK85:
    Zwart is geen kleur zoals de andere kleuren uit het spectrum.
    en
    Wit is een mengsel van alle kleuren uit het zichtbare gedeelte van het spectrum. Zuiver wit licht heeft geen tint en is daarom formeel geen kleur

    Dus als jij zegt dat wit een vrouwenkleur is zeg je eigenlijk dat alle kleuren vrouwenkleuren zijn.

    en mensen die zeggen dat zwart een mannenkleur is hebben het ook fout want zwart is geen kleur.

  45. @seminifeer: krasjes ga jij dan met je sleutelbos en iphone in je zak lopen?
    Het nieuwe glas kan bij normaal gebruik bijna geen gebruikers krasjes opleveren.

  46. @Woozaa – Van de andere kant kan je ook denken: bij die witte hebben ze meer tijd gehad om meteen even een antenne-coating mee te pakken. Ik ben wel benieuwd of die witte iPhone fysiek anders is.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.