apple_store_brussel

Verbouwing Apple Store Brussel gestart

De verbouwing van de Apple Store in Brussel is officieel gestart. De bekende zwarte omheining is rond de Brusselse Apple Store geplaatst.

Apple Store Brussel 1Apple is officieel gestart met de bouw van de Apple Store in Brussel. Dit ontdekte een lezer van One More Thing vandaag. De bekende zwarte omheining is rond het winkelpand geplaatst, waardoor het niet mogelijk is om naar binnen te kijken. Deze schutting wordt vermoedelijk pas voor de Apple Store verwijderd zodra de winkel klaar is.

Het is traditie bij Apple: tijdens de bouw van een nieuwe Apple Store wordt er een zwarte omheining geplaatst, waardoor we niet weten hoe de winkel eruitziet. Af en toe slaagt iemand er in om een Apple Store voor de onthulling van binnen te fotograferen – iets dat we in bijvoorbeeld Den Haag zagen gebeuren.

Apple Store Brussel 2

De Apple Store in Brussel kwam al lange tijd voorbij in geruchten. Volgens eerdere berichten wordt de winkel geopend in het najaar van 2015, in een groter winkelpand van in totaal 14.000 vierkante meter. De Apple Store zou 1500 vierkante meter mogen gebruiken. De komst van de Apple Store werd eind vorig jaar eindelijk door Apple bevestigd, toen er ineens vacatures voor de nieuwe winkel online verschenen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 februari 2015, 14:34
Categorie Geruchten
Onderwerpen apple store, brussel

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.