Reacties voor: Verbeterde Apple Kaarten komt naar Nederland en België

Apple’s auto’s gaan deze maand de weg op
Apple is in Europa de afgelopen tijd bezig met het verzamelen van gegevens voor de verbeterde Apple Kaarten. Nu is duidelijk dat Apple deze maand ook begint met rondrijden in Nederland. De verbeterde Apple Kaarten komt dus spoedig ook in Nederland beschikbaar.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. De betreffende gemeenten in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest hebben ook Nederlandse namen: Anderlecht, Brussel-Stad, Vorst, Elsene, Sint-Gillis en Ukkel. Misschien beter om die te vermelden ipv de Franse schijfwijze zoals in het artikel?

  2. We zeggen “Parijs” en “Keulen”, dus Apple gaat rondrijden in Voorst, Elsene, Sint Gillis en Ukkel. Dat verschil vinden ze (vooral) daar heel belangrijk.

  3. Hopelijk komt de Max snelheid tijdens navigatie dan ook naar Nederland 🙏🏻

  4. @Ro: Dat is niet zo moeilijk snelweg overal 100, de rest 60 aanhoud zit je prima 😅

  5. Klinkt nog niet als vooruitgang voor autolozen zoals ik.

    Over de taal van plaatsnamen:
    Als persoon hecht ik sterk aan hoe ik mezelf noem, probeer dus ook anderen zo te noemen als zij zichzelf noemen, en besef nu, dat ik ook moet trachten, steden (en zo) aan te duiden met de naam waarmee ze zichzelf aanduiden. Maar voorheen-Broekszele is wel een bijzonder geval…

    “De Nederlander spreekt van water,
    de Fransman spreekt van l’eau.
    De Belg, die beide talen kent,
    die spreekt van Waterloo.”
    [John O’Mill]

  6. Origineel geplaatst door Dennis
    @Ro: Dat is niet zo moeilijk snelweg overal 100, de rest 60 aanhoud zit je prima 😅

    Is dat zo? Dus jij beweerd dat jij 60 rijdt in een 30 zone? 😉

    Even zonder zottigheid. In nederland heb je van 0-100 genoeg verschillende snelheid zones over. En na 19:00 gelden gewoon de normale snelheden van 130 waar je dit voorheen ook mocht. Sommige snelwegen hebben zelfs nog een maximale snelheid van 120 ook savonds.

    Verder denk ik dat de gemiddelde bestuurder het niet zo fijn zal vinden als je 60 gaat rijden op een 80 weg 😉

    Dus een snelheid weergaven in apple maps is geen verkeerde. En laat ze er dan ook gelijk snelheid controles toevoegen op een mooie manier. Dan kunnen de rest van mijn navigatie apps er gewoon uit!

  7. Wanneer komt dit oh zo groene bedrijf nou eens met fietsroutes!? Ik vind de kaarten app echt geweldig maar begrijp niet waarom het dus niet de fiets wil ondersteunen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.