Reacties voor: Vanaf morgen nieuwe zakelijke tarieven bij KPN

KPN voert vanaf morgen nieuwe zakelijke tarieven in. De datalimieten gaan omlaag en de indeling van de abonnementen verandert. KPN Zakelijk verkoop niet langer de i-Bedrijfsbundel.
Lees het complete artikel → Vanaf morgen nieuwe zakelijke tarieven bij KPN
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. In 2008 overgestapt van KPN zakelijk naar T-Mobile zakelijk met 2 abonnementen. Scheelt gemiddeld € 1.200,00 per jaar incl. 2 iPhone’s. Tel uit je winst! KPN prijst zichzelf uit de markt, dat is duidelijk.

  2. Heeft t-mobile een goed bereik? Ik wil ook overstappen ivm met hun gunstige internet roaming.

  3. ‘k ben net 2 dagen een KPN abbo met de 4s …

  4. Gaat hopelijk niet lang meer duren met KPN. Dit is de meest arrogante club die ik ken.

  5. @NV: Vodafone heeft dezelfde structuren qua abonnement opbouw, het enige is dat ze dat op de zakelijke mark nog niet doen. Voor de rest zijn ze allemaal precies hetzelfde. Arrogante club? Zeker niet, geef mij maar KPN ipv welk ander netwerk. Bereik blijft bij mij nog altijd op 1 staan.

    En @Gonny, wat je zegt is niet helemaal waar. De nieuwe tarieven gaan in inderdaad. Maar de oude variant is nog steeds aan te vragen of te verlengen tot 1 januari 2012

  6. Nu maar hopen dat ze snel failliet gaan

  7. Jongens, KPN doet dit niet voor niets. Heel die telecom sector is één groot kartel. Waarschijnlijk zullen andere providers snel volgen.

  8. Wat een belachelijk gedoe met die data op de phone. Voor 1 gig voor iets dat door de lucht zweeft. Veel mensen zullen afhaken wat de concurentie ten goede komt. Via een vast net bv 25 € voor 15 gig en mobiele is gewoon onbetaalbaar ze doen maar van mij geen euro.

  9. Als KPN de trendsetter is van het kartel, dan mogen ze van mij ook het eerste op de fles gaan.
    De opdrijvers.

    Ik kan er steeds minder tegen dat mijn ongebruikte belmin gestolen worden,die zouden zo mooi in data omgezet kunnen worden

  10. Ik ben heel blij met mijn abo. van KPN.
    Had hiervoor T-Mobile, ik was vaak niet te verstaan. Regelmatig een sms dat ik de dag ervoor een gesprek had gemist!!! Ook kwam het voor alsof ik onderwater aan het bellen was. T-Mobile kon mijn problemen niet oplossen! Ben uiteindelijk kosteloos overgestapt. Wat een verademing dat KPN.
    Mijn internet snelheid is ruim drie keer sneller als bij T-Mobile. Had ik 5jaar eerder moeten doen.

  11. Voor mij houd het een keer op, ik vind het leuk dat ik nu.nl facebook etc onderweg kan bekijken. of een keer een video. maar als ik daar nu 60 euro per maand voor moet betalen laat ik het liever en bekijk ik het thuis wel. KPN doet maar wat ze willen maar ik hoop voor ze dat ze realiseren dat ze de duurste zijn

  12. Origineel geplaatst door Sam Guichelaar
    ‘k ben net 2 dagen een KPN abbo met de 4s …

    Waarom toch, je bekostigt hun acties..

    Origineel geplaatst door wouter
    Voor mij houd het een keer op, ik vind het leuk dat ik nu.nl facebook etc onderweg kan bekijken. of een keer een video. maar als ik daar nu 60 euro per maand voor moet betalen laat ik het liever en bekijk ik het thuis wel. KPN doet maar wat ze willen maar ik hoop voor ze dat ze realiseren dat ze de duurste zijn

    Hoog tijd om te ontwaken uit die droom waar KPN het goed voor heeft met de gebruiker.

  13. Ik heb nu ruim 2 jaar een abonnement bij T-mobile.
    Ik ben zeer te vreden over het bereik van T-mobile.
    Voorheen een abonnement bij KPN.
    Dit was om te huilen, nooit meer een abonnement of iets van KPN!
    Mijn goede raad ga nooit met KPN in zee!!

  14. Willen jullie er ook bij vermelden, dat je je tegoed 6 maanden meenneemt, en je data tegoed 2 maanden. Dan is het iets completer.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.