POPA: rode cameraknop voor de iPhone nu te koop

POPA (voorheen Red Button) is een apparaatje waarmee je van je iPhone een ouderwets fototoestel maakt. De metalen POPA is bekleed met leer en geschikt om op een statief te bevestigen.

popa-rode-knopPOPA is een product dat we al eens eerder op iPhoneclub zagen langskomen. Toen heette het nog Red Pop, maar het idee is hetzelfde gebleven: een rode cameraknop op je iPhone. Zo maak je van de iPhone een soort camera, met een makkelijke knop om foto’s te maken. Je drukt de POPA op je iPhone en de speciale app is meteen klaar om foto’s te maken. Daar zit ook meteen het minpunt van deze oplossing: je bent verplicht om de POPA-app te gebruiken, anders werkt het niet. Na lang wachten is de POPA eindelijk te koop: los voor £50 of voor £56 in combinatie met de MoviePeg, waar we ook als eens over schreven.


De knop is geschikt voor de iPhone 4 en iPhone 4S en is geïnspireerd op ouderwetse camera’s uit het verleden. Daarom is ook gekozen voor een metalen behuizing met een bekleding van echt leer voor extra grip. Ook is er aan de onderkant een schroefopening gemaakt om je iPhone op een statief te bevestigen. De app kan je foto’s meteen naar Twitter, Facebook of Tumblr sturen. Ook kun je je foto’s doorsturen naar andere apps, zoals Instagram, Camera+ of Magic Hour.

De POPA is vanaf nu te koop voor £49,99 en wordt verstuurd vanuit Engeland. De verzendkosten zijn vanaf £2,10.

Downloaden: POPA-app (gratis)
Tipgever: Maarten

popa_iphone_large

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.