Vanaf morgen nieuwe zakelijke tarieven bij KPN

KPN voert vanaf morgen nieuwe zakelijke tarieven in. De datalimieten gaan omlaag en de indeling van de abonnementen verandert. KPN Zakelijk verkoop niet langer de i-Bedrijfsbundel.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

kpn iphone 4sEen herinnering voor ondernemers die nog een mobiel abonnement moeten afsluiten: vanaf morgen gaan de nieuwe zakelijke abonnementen van KPN in. Wie een iPhone 4S met nieuwe BedrijfsBundel wil kopen is dan in veel gevallen duurder uit. Zoals we eerder op iPhoneclub schreven, zijn er vanaf 1 december drie nieuwe abonnementen voor zakelijke gebruikers: BedrijfsBundel, BedrijfsBundel Web en BedrijfsBundel XL. Laatstgenoemde is bedoeld voor intensieve internetgebruikers. Over de hele linie gaan de datalimieten omlaag. Voorheen kon je voor €40 per maand een abonnement met 1GB databundel afsluiten, straks geldt dit alleen bij abonnementen vanaf €60 per maand.

Wel is het bij bepaalde abonnementen een dubbele hoeveelheid dataverkeer en een hogere snelheid af te sluiten. Je kunt kiezen uit een abonnement met iPhone of een Sim Only-abonnement. Gelukkig valt er ook nog iets positiefs te melden: zakelijke gebruikers kunnen momenteel profiteren van een Goeie Deal-kortingsactie voor ondernemers, waarbij ze de eerste 12 maanden 50% korting krijgen. Dit geldt voor alle 2-jarige abonnementen.

Meer info: KPN BedrijfsBundel-abonnementen en iPhone zakelijk bij KPN.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 september 2016, 21:36
Categorie Providers
Onderwerpen abonnementen, kpn, Zakelijk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.