Reacties voor: De Scout Case voor iPhone 6s kan wel tegen een stootje

Met de Scout Case van Urban Armor kun je een iPhone met een gerust hart uit je handen laten vallen. De case heeft een militaire droptest doorstaan en beschermt zowel de voor- als achterkant van de iPhone.
Lars Paymans -

Reacties: 9 reacties

  1. (Red.) Off-topic feedback graag via ons contactformulier. Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  2. Is deze er ook voor de iPad Pro?

  3. Ik heb deze al een hele poos voor mijn 6 Plus. Echt top, maar wel wat lomp…

  4. Bouwvakker proof!
    Denk dat mister Ive dit vast ook om zijn iPhone heeft hehe

  5. Gewoon een stuk stevig rubber dus?Om daar dan 33 euro voor te betalen? Op aliexpress zijn dezelfde dingen rond de 2 euro. Met gratis verzenden….

  6. Ik brak vroeger altijd mijn scherm. De laatste 3 jaar gebruik ik de UAG en heb ik nooit meer een beschadiging aan mijn iphone. Ik ben zo enthousiast dat ik mijn iphone door de kamer smijt voer iedereen die een demo wil. Gewoon op de tegelvloer. Moet je ze zien schrikken 🙂 Super, kan gewoon. Echt een aanrader en niet te vergelijken met de 10 euro hoesjes.

  7. Spigen hard cases werken even goed en zijn goedkoper.

  8. Echt een geweldig hoesje… Zonder mijn UAG hoesje had ik al zeker minimaal 10x mijn iPhone ter reparatie moeten aanbieden.

    Knopjes werken ook super.

    Verder oogt en voelt het hoesje vele malen dunner zodra deze om mijn toestel zit.

    Zwaar tevreden klant.

    En check ook ff de diverse kleuren die er beschikbaar zijn, ikheb zelf de cobalt blue. Veel positieve reacties op gekregen 😉

  9. Tegenwoordig ook veel in nederland te koop bij steeds meer phonehouse winkels. Morecases is eclusief leverancier in de benelux. Ipad pro komt binnenkort ook daarnaast hebben ze ook een protective case voor de macbook

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.