Twitter rebranding naar X

Reacties voor: Twitter wordt X (omdat Elon Musk zo dol is op deze letter)

De naam Twitter en het logo met de blauwe vogel gaat verdwijnen. Momenteel wordt alles omgezet naar de naam X. De beslissing lijkt wat uit de lucht te zijn gevallen, maar is nu echt in gang gezet.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Wat een totale onzin….sinds Musk Twitter heeft alleen maar negativiteit!

  2. Lijkt mij ergens wel een gaaf idee. Wellicht dat wij dan ook eindelijk een tegenhanger van WeChat krijgen. Je eten, taxi, etc bestellen, betalingen doen, chatten, navigeren uit 1 app.

  3. Tja, Apple heet Apple omdat Steve vegan was en niets beters kon verzinnen voor sluitingstijd. Steve hield ook van de letter ‘i’ en heeft die voor bijna alle product namen gezet.
    Tim heeft een hekel aan ‘i’ en is stap voor stap overal de ‘i’ aan te vervangen door “Apple”.

  4. @Marco: wat is daar het voordeel van? Kan toch al vanaf 1 apparaat dat het verschillende apps zijn maakt het volgens mij alleen maar overzichtelijker

  5. Geval “MySpace”. Zonde van een mooi bedrijf. Maar Twitter was volgens mij nooit echt winstgevende machine vergeleken met concurrenten. Spijtig!

  6. Ik had mijn Twitter account al verwijderd en nog geen moment gemist 😎

  7. Ik heb wat een voorgevoel dat het over een tijdje weer Twitter heet, weet niet Hoelang precies, of dat het hele geheel verdwijnt, maar X gaat het niet lang heetten weg of weer Twitter.

  8. Als je somber, angstig en zwaarmoedig wilt zijn en van complottheorieën houdt dan moet je op Twitter gaan zitten.

    U bent gewaarschuwd, een tijdje op Twitter gaat zeker ten koste van uw levensgeluk.

  9. Byebye Twitter. Elon trekt alle brand equity zo door de plee. Verwacht niets van dit nieuwe alles omvattende X platform. En ook niet dat dit zijn vooraf bedachte plan is voor de aankoop.
    Bewonder Elon zn drive en het risico’s durven nemen. Alleen denk dat dit de zoveelste daad van mislukte zelfoverschatting wordt. Misschien maar beter ook.. wordt tijd mn twitter account te verwijderen zolang het nog Twitter heet.

  10. Een alles omvattende app waarbij China als voorbeeld geldt….. lijkt me een gruwel…. Met huid en haar jezelf overleveren aan Musk zijn gekte, nee dank je. En een ieder die denkt dat hij (en al die andere techreuzen) het doen om ons het leven simpeler te maken, tja, die geloven zeker ook dat Albert Heijn een nutsvoorziening is…. Het gaat gewoon om monopolie en macht.

  11. Je moet ook wat doen hè, om maar aandacht te krijgen en dat lukt Musk aardig als je zo in de bekende media kijkt. beetje vergelijkbaar met Meta en Facebook maar hoe ze zich ook zullen (gaan) noemen, ik blijf er van weg. Nu al ruim 3 jaar geen enkele 3th party social media op mijn toestel meer omdat je standaard al voldoende mogelijkheden hebt om bereikbaar te zijn. Scheelt veel tijd en stroom. Met een abonnement onbeperkt bellen/sms kom je al heel ver. Wat een ander doet is niet mijn zaak, het is gewoon mijn mening.

  12. Dan dan schijnt dat merknaam X al bezet is (sinds 2017 in handen van Meta) 😂

  13. Origineel geplaatst door MJ
    Dan dan schijnt dat merknaam X al bezet is (sinds 2017 in handen van Meta) 😂

    X.com is al heel lang in handen van Musk.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.