Tweetbot 3 voor Mac

Reacties voor: Zo belangrijk waren Twitter-apps van derden

Twitter sloot afgelopen januari de toegang af voor third party-apps. Tweetbot, Twitterrific en andere apps werden daardoor gedwongen om te stoppen. Maar hoe belangrijk waren die apps voor het succes van Twitter? Nieuwe cijfers maken het duidelijk.
Lees het complete artikel → Zo belangrijk waren Twitter-apps van derden
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 3 reacties

  1. Er is nog steeds Spring for Twitter . Een hele goede en mooie Twitter app voor alle Apple platformen. Wel erg prijzig maar ik begrijp nog niet zo goed waarom deze nog wel bestaat en goed functioneert en alle anderen zijn verdwenen. Is dat puur vanwege de prijzen voor API toegang die Twitter heeft ingevoerd?

  2. Origineel geplaatst door Rob In der Maur
    Er is nog steeds Spring for Twitter. Een hele goede en mooie Twitter app voor alle Apple platformen. Wel erg prijzig maar ik begrijp nog niet zo goed waarom deze nog wel bestaat en goed functioneert en alle anderen zijn verdwenen. Is dat puur vanwege de prijzen voor API toegang die Twitter heeft ingevoerd?

    Dan maar hopen dat ze er niet mee stoppen. Zou het best willen kopen, maar de prijs is best hoog om het risico te lopen dat ook deze straks niet meer werkt. Met meneer Musk weet je het maar nooit.

    En 1 review, met 5 punten van 5, is wel heel vreemd. Dat geeft mij weer te denken of het. Iet geplaatst is door het bedrijf zelf?!

  3. Ik mis Twitterific nog elke dag. Ben Twitter wel blijven gebruiken, maar ik gebruik het met name om de tweets in een zelf samengestelde lijst met accounts te lezen, soms daarop te reageren. Maar de Twitter-app onthoudt niet waar ik was met lezen. Dat deed Twitterrific wel. Nu moet ik steeds weer scrollen naar waar ik was met lezen, beetje zonde van de tijd en wat frustrerend.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.