Reacties voor: tvOS 10.2 blokkeert AirPlay-apps zoals Airfoil

tvOS 10.2 blokkeert AirPlay-apps zoals Airfoil, waarmee je binnen een lokaal netwerk muziek vanaf je computer kunt streamen. Het is nog onduidelijk of het een bewuste blokkade vanuit Apple is.
Lees het complete artikel → tvOS 10.2 blokkeert AirPlay-apps zoals Airfoil

Reacties: 15 reacties

  1. Beamer heeft hetzelfde euvel. Tijdens de beta kwam ik hier al achter. Gelukkig is er nog Plex, maar het was juist zo handig om gelijk vanuit Finder snel een video te streamen.

  2. Kijk van dit soort grappen van Apple wordt ik dus schijtziek. Niet vermelden in de info van je update ios maar intussen wel zaken doorvoeren die en waar gebruikers niet op zitten te wachten. Gelukkig de auto update functie in alle ios devices uitgezet.

  3. En weer worden de Apple tuigjes weer lekker aangetrokken. Waarom zou je de gebruiker functionaliteit geven. NEEE!!! Geld in het laatje bedoel je! Dat moeten de gebruikers doen. Ik begin klaar met Apple te raken.

  4. Ook bij mij werkt beamer niet meer. Bedankt. Heb werk voor die app betaald. Mocht iemand een oplossing hebben dan houd ik me aanbevolen.

  5. Jammer … maar scheelt dat ik nog een AirPort bij m’n receiver heb staan.

  6. Belachelijk dit weer… Zo hard dichttimmeren en niet snappen welke mogelijkheden de gebruikers willen. Als Apple nou met een goed alternatief kwam.. maar nee, dichttimmeren zo veel ze kunnen.

    Ik gebruik veel de OS X applicatie “Airflow” om zonder lag (belangrijk) videos met onderiteling te airplayen naar m’n Apple TV. Erg gebruiksvriendelijk, video erin slepen en dubbel klikken. Mooie is (naast de soepelheid) is dat de laptop nog te gebruiken is tijdens het streamen. Misschien moet ik maar eens uitzoeken hoe dat Plex precies werkt..

  7. Lijkt meer op ontwikkelaars die niet op de hoogte zijn van een verandering in AirPlay.

    Kreeg vandaag een update binnen van airparrot, dat blijkt bijgewerkt zijn om te werken met tvOS 10.2.

    Ik ga er vanuit dat als airparrot het kan, dat de anderen snel ook terug compatibel zijn. En er niets aan de hand is.

  8. Oh dus Beamer werkt nu dus niet meer lekker is dat?! Fijn bedrijf is het toch geworden…. en daar betalen we dan zoveel voor.

  9. @Ron: @Kotter: Ik heb Beamer zojuist weer werkend gekregen door de Apple TV terug te zetten naar tvOS 10.1.1

  10. Apple lijkt niet te snappen dat gebruikers alternatieven zoeken om het werkend te krijgen en hiermee jailbreaks in de hand werken. Wat vervolgens de weg naar piraterij in de hand werkt.

  11. Ik hoop dat de NPO app hiermee ook geblokkeeerr wordt van Airplay? Dan kunnen ze eindelijk eens een TV app uitbrengen!!!

  12. @Henk: Dat stopt enkel AppStore updates, geen software updates.

  13. Origineel geplaatst door Dries
    Lijkt meer op ontwikkelaars die niet op de hoogte zijn van een verandering in AirPlay.
    Kreeg vandaag een update binnen van airparrot, dat blijkt bijgewerkt zijn om te werken met tvOS 10.2.
    Ik ga er vanuit dat als airparrot het kan, dat de anderen snel ook terug compatibel zijn. En er niets aan de hand is.

    Dat geeft hoop! Inderdaad, AirParrot is vergelijkbaar met dit soort apps, maar ondersteunt volgens mij geen buffer? (Waardoor je vaak choppy/laggy beeld krijgt) Wellicht dat die niet AirPlay volledig gebruiken en het daarom een verschil is?

  14. @Thijs: Je kunt ook het ios niet automatisch laten zetten. Beslis je zelf of je je dev update, dat kan bij alle dev.

  15. @Thijs: Sinds wanneer zijn Appstore updates geen software-updates?? Benieuwd wat ze dan wel updaten 😂 OTA hardware-updates zeker? 😂😂

    Verder heeft @Henk natuurlijk gelijk, het enige dat je niet (permanent) uit kunt zetten zijn die superirritante zeur-pop-ups voor iOS updates 😖

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.