Ultimate Ears Bluetooth-speaker Wonderboom

Ultimate Ears brengt waterdichte Wonderboom Bluetooth-speaker uit

De Wonderboom is een waterdichte Bluetooth-speaker van Ultimate Ears. Het speakertje is vanaf april verkrijgbaar in opvallende kleuren en blijft drijven in het water.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Ultimate Ears Bluetooth-speaker Wonderboom
Accessoiremaker Ultimate Ears heeft een nieuwe variant toegevoegd aan zijn lijn met draagbare Bluetooth-speakers. De nieuwe Wonderboom is klein en waterdicht, maar ondersteunt geen AirPlay. De nieuwe speaker is gemakkelijk mee te nemen, is verkrijgbaar in zes opvallende kleuren en kost net geen 100 euro.

Wonderboom: compacte waterdichte Bluetooth-speaker

Ultimate Ears had al twee andere draagbare speakers in het assortiment: de Boom 2 en de Megaboom, al zijn die met een prijs van respectievelijk 200 en 300 euro misschien wat aan de prijzige kant. Voor de wat kleinere portemonnee introduceert de fabrikant vandaag de Wonderboom. Deze kleine cilindervormige Bluetooth-speaker geeft rondom geluid en heeft een bereik van ongeveer 30 meter. In dezelfde prijsklasse was er al de UE Roll, maar die is een stuk kleiner. Net als de Roll is de Wonderboom waterdicht. Ook blijft ‘ie drijven als je ‘m in het water gooit, ook al is het niet de bedoeling om deze speaker in het water te laten liggen terwijl je muziek afspeelt.

Ultimate Ears Wonderboom kleuren

Ultimate Ears wilde met de Wonderboom een Bluetooth-speaker op de markt brengen die compact is maar toch voldoende geluid kan produceren, vooral wat de bas betreft. Als we de eerste reviews mogen geloven is dat zeker gelukt. “De Wonderboom klinkt erg goed voor zijn beperkte grootte”, concludeert technologiesite CNET in een videoreview van het speakertje. Wired spreekt over een “rijk en vol geluid rondom”.

Tien uur batterijduur
De Wonderboom heeft een ingebouwde batterij, die je kan opladen met de bijgeleverde micro-USB-kabel. Opladen duurt een kleine drie uur, maar met een volle batterij heb je dan ook zo’n tien uur luisterplezier. Het speakertje heeft een draaglus om te bevestigen aan bijvoorbeeld een rugzak (carabinerhaak niet meegeleverd). Je bedient het volume van de speaker met twee opvallend grote rubberen knoppen. Ook is het mogelijk om twee Wonderbooms met elkaar te koppelen.

Wonderboom Bluetooth-speaker heeft handige lus

Zes felle kleuren
De Wonderboom is verkrijgbaar in zes opvallende kleuren met namen als Cashmere (roze), Fireball (rood), Subzero (blauw), Stone (grijs), Lilac (lila) en Phantom (zwart). Het speakertje kost 99,99 euro en is vanaf april verkrijgbaar via Coolblue

Ultimate Ears Wonderboom outdoors

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 april 2017, 14:23
Categorie Accessoires
Onderwerpen bluetooth, speaker

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.