Tune Blocker: iPhone opladen zonder te synchroniseren

Matias heeft een kabel gemaakt waarmee je het synchroniseren met iTunes kunt in- en uitschakelen. Deze Tune Blocker is vanaf maart in twee kabellengtes te koop.

tune_blockerFabrikant Matias heeft een slimme oplossing bedacht voor een bekend probleem: zodra je een iPhone (of iPod) aansluit komt meteen iTunes in actie om te synchroniseren. Terwijl je eigenlijk alleen maar je iPhone wilde opladen en alle processorkracht nodig hebt om Belangrijk Werk te doen. Nu is het vrij gemakkelijk om in de iTunes-instellingen aan te geven dat je niet wilt dat het programma actief wordt, maar je kunt niet makkelijk tussen wel/niet synchroniseren schakelen. De Tune Blocker van Matias lost dat op met een schakelknopje.


De Tune Blocker is een kabel met een schakelaar die je op aan en uit kunt zetten. Ook handig als je je iPhone via de computer van iemand anders wilt opladen, maar niet wil dat de iPhone met de muziekbibliotheek van iemand anders gaat synchroniseren. De Tune Blocker is vanaf maart verkrijgbaar in twee lengtes: ca. 1 meter voor $25 en ca. 2 meter voor $30.

Via: Matias.ca

Reacties: 36 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.