Griffin lanceert op Macworld indrukwekkend veel nieuwe producten

Griffin trekt op Macworld alle registers open door een gigantische hoeveelheid nieuwe producten aan te kondigen. Gelukkig zitten er veel dingen bij, die voor de iPhone geschikt zijn.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

griffin_headsetGriffin Technology heeft op Macworld een hoop nieuwe producten laten zien, waarvan er een aantal ook voor de iPhone geschikt zijn. Zoals de TuneBuds Fit, een nieuwe in-ear headset met 10mm drivers en een robuuste nylon/PVC-kabel. Deze zal voor $50 in de winkel liggen. De SmartTalk Bluetooth (zie foto) is een geluidsisolerende handsfree Bluetooth-headset met technologie van StepLaps om het achtergrondgeluid te verminderen. Deze kost $100.

De iTrip Auto Universal Plus is een FM-zender waarmee je muziek vanaf de iPhone via de radiofunctie van je autoradio kunt beluisteren. Het accessoire gebruikt SmartScan-technologie voor het automatisch bepalen van de juiste frequenties. Opladen gaat via een usb-kabel, maar je kunt ook een 12 Volt-oplader voor de auto gebruiken. De iTrip Auto Universal Plus kost $50.

Voor de iPhone 3G is er de Elan Form Chrome, een aangepaste versie van de Elan Form-hardcase die Griffin eerder uitbracht. De case bestaat uit twee onderdelen: een polycarbonaat binnenkant met verwisselbare onderkant om de iPhone makkelijk in de dock te kunnen zetten en een zwartlederen buitenkant. Er zitten chroomdetails op de 35 dollar kostende case; vandaar de naam.

Voor opladen en bevestiging in de auto heeft Griffin de TuneFlex AUX met SmartClick uitgevonden. Deze heeft een flexibele stalen zwanenhals, draadloze afstandsbediening met magnetische stuurbevestiging en adapters voor verschillende iPod- en iPhone-modellen. Je betaalt er $80 voor.

Opladen kan ook met de PowerBlock Reserve, een stroomadapter met inklapbare stekkerpennen. Er zit een herlaadbare batterij in die met magneten wordt bevestigd. Deze is geschikt voor iPhone en iPod, maar kan de apparaten niet volledig opladen. Bij de iPhone krijg je twee uur extra spreektijd. Te koop voor $40.

Met de Charge Converter ($30) kun je de iPhone en iPod touch opladen met oude iPod-laders die alleen maar via Firewire werken. Genoeg gehad? Griffin gaat nog even door: de Navigate is een in-line controller voor de iPhone en iPod; de Noise Reducing Auxiliary Audio Cable ($20) is bedoeld om je iPhone bijvoorbeeld op een autoradio met AUX-ingang aan te sluiten. De kabel ziet eruit als een doorsnee 3,5 mm audiokabeltje, maar bevat een ruisfilter dat elektrische interferentie tegengaat. Een iets primitieve externe batterij heeft Griffin ook: de TuneJuice is iPhone-compatible, werkt op vier AAA-batterijen en geeft 5 uur meer muziekgenot of 1,5 uur extra spreektijd.

Meer info over de oplaadaccessoires is te vinden op Griffin’s website. Daar vind je ook het persbericht van Griffin.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 0:45
Categorieën Accessoires, iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.