Reacties voor: TouchFire: rubberen knoppen bovenop je virtuele toetsenbord

De TouchFire is een pad voor op je iPad-toetsenbord, die je de feedback geeft die je bij gewone knoppen ook zou hebben. Op het moment verzamelen de makers geld via Kickstarter om het product van de grond te krijgen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Als ze nog de klepjes in dezelfde kleur doen als jouw iPad dan zou het bijna niet meer opvallen. En het feit dat je het samen kan oprollen met je smartcover is ook wel ideaal! Ik denk dat het voor sommigen inderdaad een verbetering zou zijn voor het typen op de iPad, zoals in het filmpje gezegd wordt dat het meer aanvoelt als een ‘normaal’ toetsenbord. Lijkt me dus handig, of ik het ga kopen … weet ik niet … ik typ nu niet zo overdreven veel op de iPad (misschien de touchfire dit zou veranderen), maar hou het vooral bij het klik, sleep deel, wat voor mij nog altijd de hoofdfunctie is van mijn iPad. 🙂

  2. Ik ben benieuwd of de functies van een toets met meerdere betekenissen (zoals de e-toets na het indrukken en vasthouden) ook via dit nieuwe toetsenbord – makkelijk – aanklikbaar zijn. In het Nederlands komt dit veel vaker voor dan in het Engels.

  3. Toetsenborden, joysticks enz… Waarom dan niet direct een netbook aanschaffen ! Ik heb de Ipad net omdat het zo makkelijk is om mee te nemen. Verder niets nodig.

  4. “Een groot nadeel van het virtuele toetsenbord op de iPad is dat je niet voelt welke knop je nu eigenlijk indrukt. De afgelopen paar jaar losten iPad-bezitters dit op door een virtueel toetsenbord te gebruiken ”

    Ehm, ja, gewoon wennen, niet klagen. Tenzij je te oud bent natuurlijk. Ik tik inmiddels sneller op de iPad dan op een echt toetsenbord, al ben ik natuurlijk geen blindtyper.

  5. @jacques: Helemaal mee eens!

  6. Niet heel erg origineel: zie ook de iKeyboard (ook op Kickstarter.com). Oeps, zie nu dat die ook uitgebreid aan de orde komt op de iPadclub (blush mode)

  7. Nice!

    De iPad is perfect, maar om grote lappen tekst te typen werkt het virtuele toetsenbord niet optimaal. Gebruik nu een Bluetooth keyboard van Apple en bevalt prima, maar iets kleins als dit om altijd mee te kunnen nemen lijkt me wel een goede in-between oplossing. Vraag me alleen af wat het moet gaan kosten, want dat is meestal de bottleneck bij zulk soort experimenten…

    Edit: zie nu dat hij $45 moet gaan kosten als kickstarter. Dus wordt dat later duurder en krijg je ook nog eens die fijne US verzendkosten ‘voor je kanis’. Nee te duur dit, voor dat geld houd ik het bij mijn Bluetooth keyboard.

  8. Het grootste nadeel van het virtuele toetsenbord is dat je een groot stuk van je scherm mist. Zeker in landscape modus. Dit rubberen toetsenbord maakt dat niet anders.

    Het nadeel is niet altijd aanwezig maar soms is het lastig.

    Ik heb nu een Clamcase besteld. Hele mooie case met toetsenbord en de mogeliheid om de iPad onder verschillende hoeken te gebruiken. Je kan het toetsenbord ook nog omklappen. Wat mij de ideale case.

  9. Dit is de link naar de Clamcase.

    Grt iEpic

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.