Reacties voor: Gerucht: ‘Apple overweegt toch weer Touch ID in 2020 iPhones’

Een analist beweert dat Apple in 2020 een vingerafdrukscanner in het scherm toe gaat voegen. Dat betekent dat de 2020 iPhones Touch ID krijgen. Ook beweren een paar bronnen de mogelijke komst van een iPhone SE 2.

Reacties: 13 reacties

  1. Nou ik had gelezen dat het beide zou worden. FaceID en touchID. om bv je ID kaart wettelijk digitaal te mogen opslaan en gebruiken.

  2. Ik hoop echt dat dit bij een gerucht blijft. Face-ID werkt vele malen sneller en beter in mijn geval. Bij m’n MacBook pro heb ik de touch-id maar opgegeven. Elke keer opnieuw instellen maar toch herkent hij m’n vinger niet. Misschien heb ik te vaak vieze vingers

  3. @Tom: Dan moet je wellicht terug naar de winkel vanwege een defect

  4. FaceID was naar mijn menig altijd de noodoplossing van Apple om displays “randloos” te kunnen maken. FaceID zal nooit een goede touchid compleet vervangen. Toestel in car-kit, FaceID onbetrouwbaar. Toestel gekanteld, Netflix etc en FaceID werkt niet. Capuchon, FaceID werkt niet. Wat is er makkelijker dan even snel vinger op het scherm en toestel unlockt. Nu Apple de onder scherm technologie onder de knie krijgt, zullen ze met een mooi verhaal verkopen waarom het terugkomt. En voor de fans van FaceID: misschien blijft dat wel gewoon hoewel de notch zonder een stuk kleiner kan.

    Op mijn MacBook werkt touchid trouwens feilloos.

  5. Onzin. Waarom al die moeite als Face-ID zo goed als altijd perfect werkt?

  6. Ik zou touch-id boven face-id kiezen. Maar dan moet touch id wel op een groot deel in het scherm verwerkt zijn.

  7. Dat is voor het budget model !

  8. @Tom: touch id werkt bij mij prima.
    Siri daarentegen verstaat mij bijna nooit en hoort soms ook uit het niets iets, bijv iets op tv

  9. Oh dit zag ik niet aankomen… maar niet heus

    Heel veel Android toestellen doen dit nu al.

  10. @julian: Nu al? Android toestellen hebben nooit iets gehad wat vergelijkbaar is met faceid. (Wel gezichtsherkenning, maar op een heel ander level)

  11. Dan wacht ik een jaar extra en koop met face id en touch id!!! T liefst reserveer ik hem

  12. De enige reden waarom ik mijn Iphone 7 nooit geupgraded heb is omdat de nieuwe toestellen geen touch-id supporten en ik absoluut geen face-id wil gebruiken.
    Nu gloort er weer hoop aan de horizon. Apple heeft me ondertussen alweer een nieuwe Ipad mini gegeven en nu touch-id? Sure win voor Apple.
    Er zullen vast meer zijn die niet blij zijn met face-id en daarom niet upgraden.

  13. Touch ID zou de enige optie waardoor ik zou overwegen ooit nog een nieuwe iPhone zou kopen. Face-ID vind ik dramatisch. Werkt niet met mijn zonnebril op en totaal niet betrouwbaar.
    In mijn XR heb ik mijnzelf en mijn oudste dochter bij Face-ID ingesteld. Mijn jongste dochter kan hem nu ook unlocken, terwijl ze niet eens heel veel op elkaar lijken.
    Ik vertrouw het niet meer, en heb het daarom ook uitstaan nu. Dus weer ouderwets unlocken met een code.
    Face-ID ism. ApplePay werkte trouwens ook erg vervelend vond ik. Met mijn oude 6s+ met touch was dit een veel natuurlijkere handeling.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.