Reacties voor: TomTom komt met opvolger Golfer 2-golfhorloge en nieuwe sportvariant

TomTom introduceert vandaag het vernieuwde Golfer 2-golfhorloge met activiteitentracker en nieuwe bandjes. Ook nieuw is de sportvariant Golfer 2 SE, die vrijwel identiek is aan zijn voorganger maar waarvoor je minder diep in de buidel hoeft te tasten.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 3 reacties

  1. Met een batterijduur van 11 uur kan je hem dus niet een hele dag als gewoon horloge gebruiken?

  2. Jawel dat kan wel want je hebt een klok modus en zodra je de baan oploopt herkent hij die en gaat hij over naar gps modus. Althans dat deed versie 1. Die ik overigens na 2 maanden heb doorverkocht.

    Horloges wijken gewoon teveel af voor een ervaren speler (bijna single handicapper) 5-10 meter afwijking is teveel en bovendien is het ook nog eens midden green terwijl daar de vlag nooit staat. Voor paar tientjes meer heb je een range finder en die geven exact de positie aan van jou tot vlag.

  3. Voor de gewone golfer een prima ding, en de TT2 is (i.t.t. meerdere andere merken) vrijwel net zo nauwkeurig als een rangefinder (meerdere malen gecontroleerd). Dat je op b.v. greens alleen voor-midden- eind green meet, is ook voor de hcp-er met dubbel digits echt voldoende.

    Dát, en de snelheid van informatie met de TT2 (die ook hindernissen weergeeft), t.o.v. een rangefinder (het gehannis met pakken, meten en weer wegstoppen) vind ik vaak irritant lang duren. Ik ben ook van het snelle spel.

    Daarbij de loftrompet voor de service van TT, en de zeer snelle updates van banen.
    Je kan ze zeer makkelijk benaderen en er wordt vaak binnen een dag een kaart update uitgebracht.

    Dat een rangefinder álles is ben ik dus niet met je eens 😉

    Ik gebruik ‘m alleen op de baan, als gewoon horloge heb ik een mooie Citizen Ecodrive (nooit meer batterij wisselen)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.