Reacties voor: Tim Cook verdiende in 2020 $15 miljoen, gaf meer geld uit aan privéjets

Heel gewoon gebleven
Apple gaat binnenkort de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering organiseren. Dit betekent ook dat er allerlei documenten zijn opgesteld, waaruit blijkt hoeveel Tim Cook en de andere topmensen verdienen en hoeveel er werd uitgegeven aan vluchten in private jets.

Reacties: 12 reacties

  1. Dan mogen ze hun store medewerkers toch al opslag in Spanje gaan geven 975 euro netto per maand

  2. Is er nog een baantje vrij?!

  3. En dan zijn mond open hebben over milieu en duurzaamheid. Geldt alleen voor de ander.

  4. Ik vraag me af waarom de andere directieleden zoals Williams en Maestri meer verdienen dan de CEO. Is dat gebruikelijk?

  5. @Dito: Prima toch? Leven is ook stuk goedkoper daar en er is nergens een verplichting om te werken.

  6. Verdiende Steve Jobs niet $1?

  7. Origineel geplaatst door Dito
    Dan mogen ze hun store medewerkers toch al opslag in Spanje gaan geven 975 euro netto per maand

    In Spanje ligt alle lonen veel lager. Een beginnend civiel ingenieur verdient daar €2200 zonder enige extra’s. Hier kan je 2700-3200€ + auto van de zaak krijgen.

  8. @Maarten: woon ik in Spanje bij de Apple store betalen ze iets meer dan het minimum dat 950 euro per maand is voor een volle werkweek

  9. @Maarten: En 2200 euro voor een ingenieur Ik ken artsen Genoeg en ik ken eigenlijk hier geen mensen die 2200 per maand verdienen maar ik hoor het altijd graag zeggen 2200 euro ik ben hier zelfstandige maar geen van mijn ingenieurs afgestudeerd Komt asn dit bedrag netto Als ze 1500 euro netto hebben is het veel

  10. @Jan: helemaal mee eens. Vliegen is de grootste bevuiling voor het milieu. De lader-brick is trouwens ook niet weggelaten om het milieu, het draait allemaal om extra geld verdienen. Als milieu zo belangrijk is voor Apple, sla dan eens een jaar over met een nieuwe Iphone, dat zou pas een statement zijn.

  11. @Luc: Ik vermoed dat deze geen aandelen ontvangen in dezelfde orde als Tim Cook dit doet, waardoor het uiteindelijke bedrag wel wat lager ligt

  12. Dus de gast die altijd zeurt over het klimaat en geen opladers meer meelevert vanwege “de impact op het klimaat” geeft honderden duizenden euro’s uit aan reizen met een privévliegtuig?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.